Meglepkék gyereknap május 26-án!

2019. 22. 05., 1:05pm
Együtt a daganatos gyermekekért Alapítvánnyal! A 2019-es gyermeknap biztosan sokak számára emlékezetes lesz, köszönhetően a Meglepkéknek is.

Együtt a daganatos gyermekekért Alapítvánnyal! A 2019-es gyermeknap biztosan sokak számára emlékezetes lesz, köszönhetően a Meglepkéknek is.

Összefogtak Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal, hogy a beteg gyermekeknek, a gyógyulás ideje alatt egy picit szebbé, színesebbé és élményekben gazdagabbá tegyük azokat a hónapokat, amelyeket szinte mindentől elzárva, kórházban töltenek.

Ismered az érzést, amikor nem csak a megajándékozott, hanem a megajándékozó is libabőrös lesz a meglepetéstől?

Na, pont egy ilyen Libabőrös ÉLMÉNYNAPOT raktak össze a gyermekeknek május 26-ra! 
Egy nap, ami csak Róluk szól, mert megérdemlik, mert jó érzés önzetlenül adni, mert kinek csaljunk mosolyt az arcára, ha nem Nekik…

A gyermeknapot szinte az egész világban ünneplik, így a Meglepkék sem tesz másképp!

Május 26-án a Tinódi Lantos Sebestyén köz, a Boráros tér, a Lechner Ödön Fasor és a Soroksári út egy picit átváltozik és reggel 10:00-17:00-ig a fókusz a libabőrös élményeken lesz.

Vasárnap reggel felsorakozik a géppark, lesz Dodge Charger, Dodge Challenger, Camaro, Mustang, Lamborgini, Ferrari.

De, hogy a régi idők „nagyjai” se maradjanak ki, a kicsik kipróbálhatják, hogy pöfög egy négyütemű Trabant vagy milyen a kézi-váltó egy Ladában.

Mit kell tudni az Élménynapról?

Akik szeretnének részt venni, ezen a különleges napon és gyermeküknek maradandó élményt adni, azoknak MÁJUS 15 -től minden nap megnyitunk egy autó regisztrációt, és a emailben, telefonon, post alatt tud jelentkezni és regisztrálni a gyermeket az INGYENES élménynapra!

Csak annyit kell tenned, hogy figyeled a Meglepkék.hu facebook oldalát és a kiválasztott autónál időpontot foglalsz!

Figyelj, mert a helyek végesek! Ne maradjatok le a libabőrös élményről! Gondoltunk azokra a gyermekekre is, akiknek ez a nap nem az önfeledt szórakozásról, hanem sokkal inkább a küzdelemről szól…

Kattints, kövesd a facebook oldalunkat, és foglalj időpontot gyermekednek a kedvenc autójához.

A cég jóvoltából május utolsó vasárnapján a Tinódi Lantos Sebestyén köz, a Boráros tér, a Lechner Ödön Fasor és a Soroksári út egy picit átváltozik Amerikává, hogy a gyerekek is átélhessék, milyen érzés egy Dodge Chargerben, Dodge Challengerben, Camaroban, Mustangban, Lamborginiben vagy egy Ferrariban kocsikázni. 

Legyél Te is JÁTÉKMENTŐ!

A Te segítségedre is szükség van! Biztosan van olyan játékod, (ami NEM plüss) de már hosszú ideje nem játszol vele és szívesen odaadnád egy olyan kisgyermeknek, akinek ezzel megszépítheted a nehéz perceit…
Ha Neked is van olyan játékod, amit szívesen elajándékoznál, akkor hozd el a Meglepkék.hu irodájába Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz.1. szám alá és...
Felajánlásoddal, már nem használt játékaiddal Te is szebbé teheted a korház lakóinak az életét!
Lehet, hogy Neked már csak egy apróság, de másnak az újdonságot, az önfeledt játékot jelentheti...
A játékokat egy külső raktárban tárolják, majd május 27-én útra kel a Meglepkék.hu konvoj azért, hogy igazi libabőrös élményt nyújtson át a beteg gyermekeknek!

További információ:
Email: jatekmento@meglepkek.hu
Telefon amin kereshetsz minket: 06302888087

https://www.facebook.com/events/2755494597810579/