Megidézi és ünnepli a nyarat

2022. 30. 05., 4:58pm
A CK új illata egy felejthetetlen nyári utazásra invitál. Fedezz fel új tájakat!

 

Fürkészd a romantikus naplementét! Nevess barátaiddal a csillagok alatt! Nincs felszabadítóbb, mint az országutak nyílt látványa.

Ebben a szezonban a legújabb Calvin Klein parfüm kiadás lerántja a leplet a brit művésszel, Harry Cartwright-tal közös együttműködésről. Az új illatot Cartwright Amerikáról szóló, ikonikus, egyedi képei ihlették. Az illat nyári utazásra visz bennünket az amerikai nyugaton át.

Innovatív, élénk megjelenésével megidézi és ünnepli a nyarat. Tulajdonképpen egy szerelmes levél, mely a boldogság és napfény időszakához szólnak.

A Calvin Klein bemutatja a CK One Summer Daze illatát, amely a márka CK One illatpillérjéhez csatlakozik.

A CK Summer Daze-t egy barátokkal eltöltött felejthetetlen utazás inspirálta, illetve az a szabadságérzet, amit a nyílt utakon érezhetünk.  Gyönyörű tájak, az út mellett elfutó útjelzések, egy térkép, tele végtelen kalandokkal. A nyár érkezése felébreszti a fiatalság és a játékosság legbensőbb érzéseit.

A megújult CK One Summer Daze üveg megtestesíti a nyári forróságot vibráló narancssárga küllemével és az élénk citromsárga márkajelzéssel. A brit művész, Harry Cartwright tervezte a külső csomagolást, amely számára vászonként szolgált kreatív kalandozásaihoz. A festői strandokon ringó pálmafák vintage látványát bemutató képvilág azonnal az ország napsütötte nyugati partjára repítik viselőjét.

A mester parfümőr Ilias Ermenidis, oldalán a senior parfümőrrel, Clement Gavarry-val, hogy megalkothassa ezt a sokoldalú eau de toilette-t, gyümölcsös jegyeket vegyített egy csipetnyi melegséggel. Ezután egy jeges mentatea-akkord köré épülő frissítő illatot keltett életre. Az eredmény: egy citrusos, gyümölcsös újragondolása az eredeti CK One illatnak.

Mi lehetne üdítőbb a nagy hőségben, mint egy friss, citrusos Calvin Klein nyári illat?

Ragyogó és sugárzó

A CK One Summer Dazea törpemandarin zamatos és citrusos jegyével indít. A jeges mentatea jegye az illat szívében frissességet kölcsönöz, majd elvezet a fehér pézsma és vetiver alapjegyekhez, amelyek által a nyár esszenciáját ez az illat magába zárja. Végeredményben az illat a boldogság érzését biztosítja.

A CK One Summer Daze egy vegán formula, amely természetesen származtatott alkoholt tartalmaz és 89%-ban természetes eredetű összetevőket. A csomagolás is újrahasznosított anyagokból készül.

Parfümház: Fimenich

Parfümőr: Ilias Ermenidis, Master parfümőr és Clement Gavarry, Senior parfümőr

Üveg + doboz dizájn: Harry Cartwright

Kampány jogosultságok: Frosty Pop & Harry Cartwright

Elérhető: 2022. májustól

Megvásárolható: kizárólag a Müller parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.