Meghívás a találkozásra

2022. 21. 02., 9:32pm
Szabadságra való törekvés. Nyitottság. A felfedezés öröme. A csábítás erejétől vezérelve a Nomade nő új távlatok és találkozások felé szárnyal.

 

Egy igazi kincs, amelyet e hosszantartó illat által egy nő magán hordozhat. Lenyűgöz másokat és kapcsolatokat teremt. Ezzel új területeket fedez fel, amelyek által új távlatokhoz, perspektívákhoz érkezik. Számára minden tapasztalat egy út afelé, hogy egyre magabiztosabbá és sikeresebbé váljon.

A Chloé egy új, kényeztető utazást ígér a nőnek az értékek és az eredetiség elnyerése jegyében. A Nomade Eau de Parfum Naturelle illat a kultúrák összefonódását és a találkozások költői mivoltát hivatott ünnepelni.

A jövő már a horizonton van

A Nomade Eau de Parfum Naturelle-ben a luxus összeforr a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásra való törekvéssel. A Ház elkötelezettségét teljes mértékben kifejezi azzal, hogy középpontba helyezi, hogy a társadalomra és a környezetre gyakorolt hatásokat javítsa, és kreatív módon közelít hozzá.

Most, ezzel a 100%-ig természetes eredetű összetevőkkel és környezetbarát csomagolással rendelkező illattal a Chloé a ragyogó és ellenállhatatlan jázminvirágot kínálja elénk.

 

A jázmin újrafelfedezése

A Nomade Eau de Parfum Naturelle az illatélmények új területeit tárja fel: ezt a különleges jázminos illatot Caroline Dumur parfümőr álmodta meg.

Első benyomásra ez az új illat a képzeletet egy napfelkeltében tündöklő távoli táj felé repíti.

A bergamott esszenciája áttör – olyan frissítően, mint ahogyan a homokdűnéket a szél simogatja – miközben az egyiptomi jázmin érzéki, nemes jegyei jelennek meg. A virág időtlen eleganciája találkozik a datolya-akkord gyengédségével, amihez a vanília és szantálfa kellemes, meleg és függőséget okozó alapot ad.

A Nomade Eau de Parfum Naturelle semmilyen mesterséges színezéket nem tartalmaz. Ez egy vegán* illat, 100%-ig természetes eredetű összetevőkkel, természetesen származtatott alkohollal és vízzel. Semmi egyéb.

A fő összetevőt, vagyis a jázmint, Egyiptomban gyűjtik, az eddiginél egy sokkal környezettudatosabb módszert alkalmazva.** Történetesen Egyiptom a szülőhazája Gaby Aghionnak, a Chloé alapítójának is.

Felelősségteljes luxus

Az ikonikus Nomade üveg természet által inspirált árnyalatokban újragondolva: okkersárga, amely homokra és a nyers összetevőkre emlékeztet, Illetve, a Napra, amint az a legmagasabban fénylik. A fonat, amely az üveg nyakán fut körben, azokat a kötelékeket jeleníti meg, amelyek a folytonos utazások során alakulnak ki. Ez a szimbolikus motívum rá van gravírozva az üvegre is.

Annak érdekében, hogy a környezetre gyakorolt hatásokat csökkentse, a parfüm üvege 15%-ban, a doboz 40%-ban újrahasznosított anyagból tevődik össze. Továbbá a doboz anyaga FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, ami arra bizonyíték, hogy a fa alapanyagot olyan eljárásokkal szerzik be, amelyek garantálják a felelős erdőgazdálkodást.

A kapcsolódás ereje

Egy új “arc” csatlakozik be a Chloé Nomade történethez: a brit színésznő, énekesnő-producer Naomi Scott. Az Aladdin és a Charlie angyalaiban nyújtott alakításai után nemsoká a Distant (Messzi/ Távoli) című sci-fi film főszerepében lesz látható, ami várhatóan 2022 szeptemberében jelenik meg. Naomi aktívan kiáll a nők jogai mellett, illetve nagykövete a Compassion nevű szervezetnek, ami hátrányos helyzetű gyermekeket segít világszerte.

Tökéletes megtestesítője a Nomade Eau de Parfum Naturelle szellemiségének. Naomi Scottot Ugandában nevelkedett indiai anyukája és brit apukája nevelte fel Londonban, így ő maga is több kultúra találkozásában nőtt fel.

Ebben a Zoë Ghertner által fotózott kampányban Naomi Scott és több másik nő homokdűnék közt jelenik meg. Egy sor találkozáson keresztül személyes, egyéni utazásuk egy közös kalandban teljesedik ki. A Naomi csuklóján látható fonott karkötő megidézi az üveget, ezzel is kihangsúlyozva a köztük lévő kötelékek még szorosabbra fonódását.

„A Chloé ikonikus márka, és ez a jelző a Chloé illatokra is igaz. Csodálatos érzés, hogy olyan márkával dolgozhatok együtt, amely nem csak esztétikailag gyönyörű, hanem a szellemiségével is azonosulni tudok. Rendkívül céltudatos márka, és ez nekem nagyon bejön”, - nyilatkozza Scott. „Célul tűztem ki, hogy olyan parfümhöz adom a nevem, amelyet tényleg viselni tudok. Nagyon érzékeny a bőröm, és nagy örömömre a Nomade Eau de Parfum Naturelle 100%-ban természetes eredetű összetevőket, természetes úton elállított alkoholt és vizet tartalmazó vegán illat. Így én is nyugodt szívvel viselhetem, nem kerül toxikus anyag a bőrömre”, - folytatja.

Elérhető: 2022. februártól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

 

*állati eredetű összetevőket, vagy más mellékterméket nem tartalmazó formula

** Ehhez az illathoz két gondosan választott és megbízható egyiptomi beszállítótól származó jázmin grandiflorium biztosítja a 100%-ig tiszta és természetes összetevőket, elköteleződve a környezetvédelem iránt. Ők több kezdeményezést is indítottak már arra vonatkozóan, hogy a helyi közösségek életfeltételeit jobbá tegyék, illetve aktívan támogatják a nők oktatását és munkavállalását.