Megérkezett a trilógia harmadik tagja

2023. 08. 09., 10:02pm
Lépj be a korlátlan szabadság világába

 

a Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum-mel!

A hatalmas sikert elért Flora Gorgeous illatai – a Gardenia és Jasmine – után itt az új MAGNOLIA Eau de Parfum.

Szabaduljon ki a saját fantasy világod az új parfüm által!

Engedd, hogy a Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum bevezessen a fesztelen szabadság birodalmába! Fénylő lila megjelenésével az illat új dimenziókba kalauzol bennünket a #FloraFantasy univerzumban. Energiáját ismét a több platinalemezzel rendelkező előadó, dalszövegíró, az igazi úttörő, maga Miley Cyrus kelti életre abban a kampányban, melyet a művész, Petra Collins rendezett és forgatott.

 A #FloraFantasy története

Miley Cyrus 2021-ben debütált a #FloraFantasy arcaként, amikor bevezetett minket abba a világba, amely telis-tele van virágokkal, aranyos állatokkal és a kawaii cukiságával. Az álmok és a valóság közt folyton ingadozik ez a képzeletbeli hely, amelyet a Gucci Flora illatkollekció inspirált, amelyben minden illat egy nemes virághoz kapcsolódik. Bár többféleképpen, de a boldogság minden formájában megjelenik itt. Édes kiscicák és kiskutyák otthona a kert, melyben a Gucci Flora Gorgeous Gardenia rózsaszín üvege tűnik fel, miközben a Gucci Flora Gorgeous Jasmine türkiz üvege pompásan belehelyezkedik a megjelenített hálószoba látványába.

A történet legújabb fejezetében Miley a házból kilépbe, a szabadban éli meg végtelen magabiztosságát és felszabadult önmagát a Gucci Flora Gorgeous Magnolia által.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum

Daphné Bugey és Marie Salamagne parfümőrök illatkreációját váratlan, ugyanakkor összeillő jegyek tarkítják. A szabad szellemű nők személyisége ihlette. Az illat egy ritka, ősi virág, a Magnolia Alba köré épül, amely illatának kinyeréséhez specifikus szüretelési és desztillálási eljárás szükséges.

A Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum a felhőtlen jókedv illata. A #FloraFantasy univerzum új dimenziója váratlan, mégis egymással tökéletesen harmonizáló illatjegyekkel varázsol el. A szabadszellemű nők által inspirált, ragyogóan virágos Eau de Parfum a boldogság virágának, a zamatos magnóliának édes esszenciáját egyensúlyozza ki a zsálya intuitív, természetes aromájával. Ehhez az örömteli kompozícióhoz csatlakozik a hamvas szeder akkord fenséges illatjegye, melyet az indonéz pacsuli esszencia követ, földes és bőrszerű aromát kölcsönözve az illatnak. Az ellenállhatatlan kókusz akkord vaníliás frissessége az arab jázmin abszolútum melegségével és a cseresznye érzékiségével egészül ki, azonnal jókedvre derítve viselőjét. Elhozza azt a meleg intenzitást, amely tökéletesen párosul az illat lágy pézsma felütésével.

 A csomagolás

Ezúttal szintén a Gucci ház ikonikussá vált virágmintája díszíti a Gucci Flora Gorgeous Magnolia üvegét és a dobozt.

Elragadó lila festést kapott az üveg, melynek megjelenése egyfajta szerencsehozó talizmánként emlékeztet minket, hogy mindig bízzunk önmagunkban.

Az ikonikus Gucci Flora minta vibráló gazdagsága jelenik meg a Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum élénk lila színben pompázó üvegén is, az önmagunkba és az álmainkba vetett hit erejét hangsúlyozva – ahogyan az illatüvegbe zárt vidám virágcsokor illata is arra emlékeztet, hogy bármilyen kihívás kerüljön is elénk, a világ korlátlan lehetőségeket kínál, csak bíznunk kell magunkban.

A kampány

A #FloraFantasy kampányt Petra Collins valósította meg, akinek képkockáin keresztül beléphetünk abba a belső világba, amely Miley Cyrus sajátja.

Az új vizuálban Miley kezével a pasztellszínű ég hátterében a napsütésbe emeli a Gucci Flora Gorgeous Magnolia üvegét. A rávetülő árnyalatok látványa adja a film kissé szürreális benyomását, vagyis azt a fantáziavilágot, amely a nehéz valóságból a könnyű álomvilágba léptet át.

Az utazás közben Miley tündéri állatokkal találkozik a ház kertjében, majd elektromos gitáron játszik a strandon.

A film az új illatot bemutató képpel zár, ahol megjelenik mindhárom Gucci Flora illat a homokban, egy végtelen táj látványában. A rózsaszín-arany égbolt idézi fel a végtelen lehetőségek sorát, amelyekről titkon mindenki álmodik.

#FloraFantasy

Elérhető: 2023. augusztustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, illetve webshopjaikban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Credits:

Art Director (Rendező): Christopher Simmonds

Photographer/Director (Operatőr/rendező): Petra Collins

Make Up Artist (Sminkmester): Thomas de Kluyver

Hair Stylist (Fodrász): Paul Hanlon

Music Credits: Zenei jogok:

“Delicious”

Written (Dalszerző) by Jacqueline Blake (PRS), Caroline Askew (PRS), Conall Ronan Fitzpatrick (PRS)

Published by (Kiadó) Wixen Music UK Ltd (PRS)

Produced (Producer) by Omer Fedi & Blake Slatkin

Performed (Előadó) by Miley Cyrus