Megbízhatóak, szépek, pontosak

2022. 12. 12., 11:26pm
Az abszolút minőségű, csúcskategóriát képviselő svájci óráktól ezt el is várja a viselője

 

A luxus svájci órákat és kiegészítőket árusító csúcskategóriás üzletlánc magyar tagja 2006-ban nyitott az Andrássy út elején. Az elmúlt évek nehézségei után, idén,  karácsony előtt bemutatott három új csodás órát.

Luxus okosóra – Connected caliber E4 Porsche kiadás

45 mm FEKETE TITÁN TOK

Google Wear operációs rendszer. Exkluzív óralap és fedélzeti alkalmazás.

A luxus CONNECTED karórát az ismert, teljesen elektromos Porsche Taycan dizájnja ihlette. Az exkluzív Wear OS funkcióknak köszönhetően a Porsche tulajdonosok a telefon kijelzőjén megjeleníthetik autójuk információit.

Globális partneri kapcsolat alakult ki 2021 óta a két cég között

Az óra bizonyos tulajdonságainak köszönhetően a kompatibilis Porsche modellek egyes információ, mint az autó teljes hatótávja, az akkumulátor százalékos töltöttsége vagy a hőmérséklet kontroll, közvetlenül megjelennek az óra kijelzőjén.

A CW CE4 FUNKCIÓI

-Akkumulátor: 430mAh teljes nap

- Töltési ideje 100%-ra: 1 óra 30 perc

-Szenzorok: pulzus, iránytű, gyorsulásmérő, gyroszkóp, NFC, mikrofon, barométer

- Csatlakoztathatóság: BT 5.0, Wifi, GPS

- Kijelző: 1.39’’OLED kijelző

- Sport alkalmazások: Futás, Kerékpározás, Úszás, Fitnesz, Wellness, Golf

Elegáns és időtlen – Carrera Lady Date rózsa arany

A divat találkozik a funkcionalitással

CAL.9 AUTOMATA – 29mm

40 óra járástartalék

Alkalmi elegancia bárhol, bármikor

Elegáns, és funkcionális. A gyöngyház számlap 11 gyémánt indexxel( 1,3mm, 0,088 karát ) díszített, 18 karátos 5N rózsa arany bevonatú mutatóval, 6 óránál pedig dátum ablakkal rendelkezik.

Egy bátor, merész megjelenés

A kifinomult 29 mm acél polírozott tok és a 18 karátos 5N szilárd rózsa arany lünetta védi az automata Calibre 9 szerkezetet, amely a tok hátulján keresztül látható.

Az óra 100 méterig garantáltan vízálló. Csodálatos acél és rózsarany H-alakú szíjjal, illetve dupla biztonsági nyomógombos zárral rendelkezik.

 Carrera Chrono zöld számlappal – limitált kiadás

CAL.H02 AUTOMATA – 39 mm - Limitált, 500 darabos kiadás

Ez a speciális kiadású karóra a mély kékeszöld színű számlapjával misztikus és kifinomult megjelenést kölcsönöz az ikonikus TAG Heuer Carrera kollekciónak.

Jack Heuer öröksége

A TAG Heuer Carrera kollekció a márka autóversenyzés iránti elkötelezettséget tükrözi: időtlen, sportos és elegáns kronográfok. Több mint 60 évvel ezelőtti bevezetésük óta Jack Heuer vezénylése alatt összetéveszthetetlen ikonokká váltak. Ez a különlegesen megmunkált új kiadás méltó utódja az eredeti 1963-as modellnek.

Saját gyártmányú szerkezet

A TAG Heuer Carrera zöld speciális kiadásban a Calibre Heuer 02 gyártói szerkezet található. Ez egy forradalmi automata szerkezet, amelyet a TAG Heuer svájci gyárában készítenek, Chevenezben.  

A szerkezetben 168 különböző elem található, beleértve az oszlopkereket és a tengelykapcsolót. Mindez garantálja a kivételes teljesítményt. Lenyűgöző 80 órás járástartalékkal rendelkezik. 

Magyarország egyetlen TAG Heuer márkaüzlete:

https://www.facebook.com/TAGHeuerClubHungary/

https://www.tagheuer.com