Még több szín az ajkaidon!

2018. 20. 02., 1:15pm
Még intenzívebb színek, lenyűgözően tartós, tökéletesen sima ajkak: mi sem elegánsabb, mint a tökéletesen felvitt rúzs!

Még intenzívebb színek, lenyűgözően tartós, tökéletesen sima ajkak: mi sem elegánsabb, mint a tökéletesen felvitt rúzs! Mit kell tenned 5 lépésben ahhoz, hogy a rúzsod tartós maradjon, és kiemelje ajkaid érzéki szépségét?

Kényeztetés 
Évszaktól függetlenül, sose használj rúzst száraz és cserepes ajkakon! Ha ilyen problémával küzdesz, az első lépés számodra az ajakradírozás legyen. Keverj össze cukrot néhány csepp olívaolajjal, mézzel vagy citromlével, és finoman dörzsöld egy puha fogkefével ajkaidra, majd mosd le!

Alapozás 
A radírozás után hidratáld ajkaidat hidratáló krémmel vagy ajakbalzsammal. Ezt követően használd ugyan azt az alapozót vagy korrektor vékony rétegben az ajkadon, amit az arcbőrödre is felvittél. Az alapozó használatát kihagyhatod, ha olyan rúzst használsz, ami primer és rúzs is egyben!

Kontúrozás 
Formázd ajkaidat szájkontúr-ceruza segítségével! Ha optikailag nagyobb ajkakat szeretnél, akkor a kupidóívet emeld meg, és futtasd ki a vonalat egészen az ajkak szegletéig! Ezután satírozd egyenletesen a ceruzát az ajkak egészére!

Kiválasztás 
Munkába nude árnyalatokat, randira élénk pirosat, rock koncertre vad kéket? Biztosan minden alkalomhoz megtalálod a legjobb árnyalatot, de ha bizonytalan vagy ne feledd: a klasszikus színekkel, mint a vörös, sosem fogsz mellélőni!

Rétegezés 
Miután felvittél egy réteg rúzst a korábban kontúrozott felületre, a felesleges mennyiséget itasd fel egy puha papírzsebkendővel úgy, hogy gyengéden az ajkaidhoz nyomod! Azután jöhet egy újabb, vékony réteg púder és a második réteg rúzs! Így biztosan szuper tartós végeredményt kapsz.

Ajkaid imádni fogják! 

Nem tudod, melyik színt válaszd?

Ez függ a bőröd és a ruhád színétől, továbbá az alkalomtól, ahova mész. Már fentebb említésre került, hogy nappalra inkább kevésbé sötét, estére pedig erősebb árnyalatokat használj, buliban pedig minden szín megengedett! Kiemeli sminked nagyszerűségét, ajkaid szépségét, ha öltözékeden is visszaköszön a rúzsod színe.

A legújabb Avon mark. Epic Lip ajakrúzsok már egy rétegben intenzív színt kölcsönöznek ajkaidnak - akár kétszer többet, mint a hagyományos ajakrúzsok. Balzsammal dúsított formulájuknak köszönhetően akár órákon keresztül az ajkakon maradnak, miközben simábbá és hidratálttá varázsolják azokat. A prémium minőségű ajakrúzsok 17 kirobbanó árnyalatban kaphatóak, amelyek közül biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet! A mostani széria kissé metálosan fényes, mert a mai trend ezt követeli.

Még intenzívebb színek: 
Akár kétszer több színt ad ajkaidnak, a hagyományos AVON rúzsokkal összehasonlítva. 

Lenyűgözően tartós: 
Primerrel dúsított összetételének köszönhetően akár órákon át az ajkaidon marad. 
Tökéletesen sima: 
Simábbá, puhábbá és hidratálttá varázsolja ajkaidat.