Még egy kör az ajándékozással kapcsolatban

2022. 21. 12., 1:32am
Hasznos, tetszetős dolgok, amik praktikusak is

 

Idehaza egyre többen keresik a praktikus, kiváló ár&érték aránnyal rendelkező termékeket karácsonykor. A magyar vásárlók az ideális ajándék kiválasztásánál már nem csak a minőségre, hanem a termék kinézetére is figyelmet fordítanak. Összegyűjtöttünk 5 ajándékötletet, amelyek nemcsak hasznosak, hanem dizájn terén is figyelemre méltók.

Vintage karóra

Egy karóra életre szóló ajándék, ami igazi társ lehet a mindennapokban. Amire jó ránézni, ami öltöztet, segít kifejezni az egyéniségünket, vagy amit egyszerűen jó csak használni, mert olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek teljes mértékben meg tudnak felelni igényeinknek.

A Casio Vintage kollekciója örökzöld sláger, amely mindig színt visz a szürke hétköznapokba. Ezekről az órákról már messziről látszik, hogy ki alkotta őket. Karakteresek, látványosak és egyszerűen kezelhetőek. A Casio Vintage töretlen sikerének egyik titka az a lezserség, vagányság, ami a kollekció minden tagját jellemzi és ami egyediséget kölcsönöz viselőjének. Az új színekben hódító, fémszíjas A168 a szezon egyik kedvence lehet.

Konyhai mérleg applikációval

A Sencor SKS 707x konyhai mérleg igazi társ lehet a tudatos táplálkozást előnyben részesítő felhasználók számára. Az újdonság többféle üzemmódban használható: nemcsak a különféle ételekhez szükséges hozzáválók, hanem akár tej-, vagy víztérfogat mérésére is alkalmas.

A Bluetooth-os kapcsolat révén iOS vagy Android operációs rendszert használó okostelefonokkal is párosítható.A felhasználók így ki tudják élvezni a Sencor Food applikáció előnyeit, ami Közép-Európa egyik legnépszerűbb alkalmazására, Dine4Fit-re épül. Ezen applikáció segítségével könnyedén ellenőrizhető egy-egy gyümölcs vagy zöldség kalóriatartalma, de konkrét ételek és fogások részletes tápanyag-összetételét is megjeleníti.

Hajformázó a mindennapokra

Ez a hölgyek kedvence lehet. Az automata hajformázó készülék két különböző hőmérsékleti beállítással és két különböző fordulatszámmal működtethető. Az 1000 wattos teljesítményének köszönhetően nem ismer megoldhatatlan feladatot. Extra puha sörtéivel balos és jobbos hullámok egyaránt készíthetőek, így a frizura biztosan szimmetrikus lesz.

A SencorSHS 0910GD készülék felületén kellő mennyiségű keratin található (Keratin Care+ technológia), így teljes mértékben óvja és ápolja a hajat.

Az immunrendszer erősítésért

A narancslé nem csak finom, hanem egészséges is. Magas C-vitamin tartalma miatt télen kiváló megoldás lehet az immunrendszer erősítésére. A konyhai gépeket gyártó ausztrál Sage800CP típusú citrusprése teljes egészében rozsdamentes acélból készül. Masszív préskarjával, nagy, 110 W-os teljesítményű motorjával pillanatok alatt préselhetjük ki a citrusfélékből a zamatos levet.

A Sage citrusprése nemesacél szűrőbetéttel, valamint csepegés gátló zárrendszerrel is ellátott. Valamennyi tartozéka elmosható mosogatógépben, így tisztítása sem igényel nagyobb időráfordítást.

Frisstő koktélok az ünnepekre

A SodaStream különleges szörpválogatással hangolódik az ünnepi szezonra. A világ vezető szénsavas víz készítő gép gyártója kétféle géppel (Jet&Spirit) kínálja a Cocktail Party válogatást.

A szörpválogatás olyan népszerű és világhírű koktélok elkészítését teszi lehetővé, mint például az Italian Spritz, vagy a Mojito. Az 500 ml kiszerelésű ízkoncentrátumokból akár 12 nagy üvegnyi ital készíthető 1 literes palackkal számolva. Mindkét készülékhez a hozzá való, de egyedileg díszített, BPA-mentes, szénsavasító palackok is rendelkezésre állnak.