Max Factor a MET Gálán

2019. 08. 05., 7:45pm
A Max Factor ezúttal a világ legnagyobb divat- és szépségeseményén, a New York-i MET Gálán kapott sztárszerepet – a ragyogó tehetségéről és szépségéről ismert színésznő, Sienna Miller sminkjével

A Max Factor ezúttal a világ legnagyobb divat- és szépségeseményén, a New York-i MET Gálán kapott sztárszerepet – a ragyogó tehetségéről és szépségéről egyaránt ismert színésznő, Sienna Miller sminkjével.

Számára ugyanis Wendy Rowe a márka nemzetközi sminkmestere álmodta meg a tökéletes megjelenést a vörös szőnyegre. A Max Factor és vezető sminkmestere felelt Sienna Miller tündökléséért a 2019-es New York-i MET Gálán.

Rowe a márka ikonikus termékeit segítségül hívva készítette el a színésznő sminkjét. Sienna tündökléséről – többek között – olyan világszerte kedvelt sminktermék zsenik gondoskodtak, mint a Max Factor – legtermészetesebb – alapozója, a nemrég megújult Miracle Touch alapozó, főszerepet kapott a tekintet ragyogását is fokozó Radiant Lift korrektor, valamint a 2019 őszén debütáló sminkszenzáció, a Facefinity korrektor is.

Sienna magával ragadó tekintetének kiemeléséhez alapkellék volt a márka emblematikus szempillaspirálja, a Max Factor 2000 Calorie, valamint a Masterpiece Nude szemhéjfesték paletta.

A végeredmény nem csak a világhírű sminkmárka magas minőségű termékeinek, és a sztár természetes szépségének köszönhetően lett felejthetetlen: Sienna Miller és Wendy Rowe ugyanis már afféle összeszokott páros. Sienna egyik kedvenc ügyfele és egyben jó barátnője a Max Factor neves sminkmesterének, aki mostanra szinte valódi szakértővé „nevelte ki” a sminkelésben is tehetséges színésznőt.

A május 6-án, hétfőn megrendezésre került esemény alkalmából, melynek témája idén Susan Sontag Notes on „Camp” esszéje köré szerveződött, olyan további legendás nevek gyűltek össze a Metropolitan Művészeti Múzeumban, mint az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour, valamint Lady Gaga, Alessandro Michele, a Gucci művészeti vezetője és tervezője, Harry Styles énekes-dalszerző és a teniszcsillag, Serena Williams.

Az idei MET Gála vörös szőnyegének legragyogóbb jelensége azonban a Max Factor varázserejétől még tündöklőbb Sienna Miller volt. 

Fotó: WireImage, Max Factor

https://www.maxfactor.com/uk/

Kövesd a Max Factort az Instagramon & Facebook-on:

maxfactor_hu                                  Max Factor Magyarország