Marcelito Pomoy elbűvöli a budapesti közönséget

2023. 06. 10., 11:59am
Lenyűgöző koncertélmény, különleges este

 

TÜSKECSARNOK 2024. május 24. www.koncertpromo.hu
A nemzetközi sztár, Marcelito Pomoy, rendkívüli koncertélményt ígér a budapesti közönségnek jövőév májusában. Különleges este ígérkezik, tele Marcelito lenyűgöző énekhangjával, egy fantasztikus élő zenekarral és lenyűgöző LED látványelemekkel.
Marcelito Pomoy, a világhírű filippínó énekes, lenyűgözi a közönséget rendkívüli képességeivel. Erről többek között a "Filipino Got Talent" és az "American Got Talent" című tehetségkutató műsorokban szerzett kiemelkedő eredményei is tanúskodnak. Marcelito felejthetetlen szereplései és az általa magával ragadóan előadott női és férfihangok közti könnyed váltás világszerte milliók szívébe lopta be magát, és mindenhol mély nyomot hagyott.
A koncertet a budapesti Tüskecsarnokban rendezik, mely megkapó megjelenéséről és hangulatáról ismert. A fantasztikus élő zenekar kíséretében Marcelito egy estén keresztül nyújt majd teli zenei kiválósággal, elvarázsolva a jelenlévőket és felejthetetlen élményt ad számukra.
"Nagyon izgatott vagok és megtiszteltetés számomra, hogy része lehetek ennek a fantasztikus projektnek és együtt dolgozhatok a Koncertpromo.hu-val" - mondta Marcelito Pomoy. "Alig várom, hogy megoszthassam a zenémet a budapesti közönséggel, és egy olyan estet teremthessek, amely megérinti majd a szívüket és felejthetetlen emléket hagy."
Horváth Roland, a Koncertpromo.hu tulajdonosa, nagyon várakozó az esemény kapcsán, és így nyilatkozott: "Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapestre hozhatjuk Marcelito Pomoy-t egy igazán varázslatos este alkalmából. Ez a show az elkötelezettségünkről tanúskodik a kiváló élő zenei élmények nyújtása terén, és alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt az egyedi eseményt a közönséggel."

Marcelito Pomoy koncertjének jegyei a www.koncertpromo.hu oldalon vásárolhatóak meg. A rajongókat arra buzdítjuk, hogy időben szerezzenek be jegyeket.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élőben átélje Marcelito Pomoy lenyűgöző tehetségét. Csatlakozzon hozzánk 2024. május 24-én, egy felejthetetlen este keretében, mely tele lesz kivételes zenei élményekkel, lenyűgöző előadásokkal és meghitt emlékekkel.

JEGYVÁSÁRLÁS

 A koncertet a Horváth Roland tulajdonában lévő Koncertpromo.hu szervezi.