Magyar arénás koncertet jelentett be a két világhírű zeneszerző

2022. 18. 11., 10:12pm
Európai turné 2023: Thomas Bergersen & Nick Phoenix Two Steps From Hell – LiveÉlő koncert show-jukat Európa legnagyobb koncert helyszínein mutatják be, a helyszínek közé választották Magyarországot is. 2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában élő koncerten lesznek hallhatóak Thomas Bergersen és Nick Phoenix művei.

A világhírű zeneszerzők összefogásából indult Two Steps from Hell amerikai formáció olyan filmek zenéihez is nevét adta, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy az X-Men.

A 2022-es óriási sikerük után a Two Steps From Hell Live 2023-ban ismét felrázza rajongóit energikus és ellenállhatatlan élő showjával Európa legnagyobb arénáiban. Először lép fel a Magyarországon, 2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.
A zeneszerző duó sok milliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on, Spotify-on és más streaming platformokon, a világ legsikeresebb média zenei producerei közé tartoznak. A rajongóik által régóta várt első turnéjuk 2022 nyarán indult világpremierként, és Európa-szerte nyűgözte le a közönséget.
A Two Steps From Hell újraértelmezi a zenekari játékot: fiatal, izgalmas és egyben innovatív. Különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal. Egyedülálló zenekaruk és kórusuk mellett a műsorokat világhírű alkotóik kísérik: Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, zongorán, hegedűn illetve ütőhangszereken irányírják a showt. Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel mesterien az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.
Zenéje mindenki számára ismerős, pláne aki szereti a filmeket, sporteseményeket néz a tévében, filmelőzeteseket néz, videojátékokat játszik, rádióreklámokat hallgat, olimpiát néz, vagy csak videókat böngész a YouTube-on, Instagramon vagy TikTokon.

Az egyedülálló show a Semmel Concerts és a Tomek Productions által jött létre.
A "Two Steps From Hell: Live" album 2022. november 4.-én jelent meg világszerte a Sony Music gondozásában. Fontos információ az új album vásárlóinak: Minden jegyvásárló a belépőjegyen feltüntetett QR kód segítségével 15% kezdvezménnyel vásárolhatja meg a legújabb albumot.

Two Steps From Hell
2006-ban Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők megalkották a formációt, miután felismerték, hogy zenéjükben milyen nagy potenciál rejlik. Kezdetben a filmipar számára készült zenék készítésére szakosodtak, főként filmelőzetesekre. Egy olyan zenetípusra, amely felidéző ​​és szuggesztív témákat igényel, de azonnali hatást ér el. Kompozícióik olyan történetek előzetesében jelentek meg, mint a Harry Potter, a Karib-tenger kalózai vagy a Star Trek stb.
Jelen vannak mindenhol, a filmekben a reklámokban, a televízióműsorokban, a sportversenyeken, és általában minden olyan műsorban, ahol az epikus zene megjelenik. A Two Steps From Hell kezdetben csak kereskedelmi használatra készített zenét, de műveik olyan népszerűek lettek, hogy 2010 májusában úgy döntöttek, Invincible címmel nyilvános albumot adnak ki, ami legnagyobb slágereik gyűjteménye.

Az album fogadtatása minden várakozásukat felülmúlta, a többi pedig, ahogyan mondani szokás, már történelem. Rajongóik, akik ekkorra már több tízezret számláltak, egyre több zenére vágytak, így Thomas Bergersen és Nick Phoenix új dalokat készítettek. Nemcsak az audiovizuális iparnak, hanem a nagyközönségnek is, és elkezdték kiadni albumaikat. Így született meg a Two Steps From Hell jelenség.
Ezek az albumok annyira népszerűvé váltak, hogy dalaik több milliárd megtekintéssel szerepelnek a YouTube-on, és ugyanennyi reprodukciót gyűjtöttek össze az audio streaming platformokon. Így fizikai és digitális változatban is az eladási listák élére kerültek.

A koncert magyar szervezője a Green Stage Production.
A Green Stage Production mottója: "Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes"

A turné előzetese 2022. november 17. 10:00 órától elérhető az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=I-5bSsH1noY
Jegyértékesítés kezdete: 2022. november 15. kedd 10:00 órától.

HU: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/two-steps-from-hell-live-2023-budapest-papp-laszlo-sportarena-595121/event.html

Thomas Bergersen & Nick Phoenix
Two Steps From Hell – Live Európai turné 2023

2023.09.16.                  Prága               O2 Universum
2023.09.19.                  Berlin               Mercedes-Benz Arena
2023.09.20.                  Leipzig             QUARTERBACK Immobilien ARENA
2023.09.22.                  Düsseldorf       Mitsubishi Electric Halle
2023.09.24,                  München          Olympiahalle
2023.09.26,                  Bécs                Wiener Stadthalle – Halle D
2023.09.27.                  Budapest          Papp László Sportaréna
2023.09.23,                  Zürich              Hallenstadion Zurich
2023.10.01.                  Lyon                Amphitheatre
2023.10.03.                  Paris                Le Zénith

További infók:
www.twostepsfromhell-live.com
http://www.greenstageproduction.com/hu/
https://www.facebook.com/GreenStageProd
https://www.instagram.com/greenstageproduction/
https://www.youtube.com/channel/UC9bN-LKBGr__YBJlW84wC4Q/featured

 

credit: Dita Vollmond