Magyar Formatervezési Díj 2022

2022. 27. 04., 10:12pm
A pályázatot a járványügyi helyzet okán egyszerűsített benyújtási folyamattal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Tanács.

 

A pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése. Valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel.

Az Innovációs és Technológiai Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 43. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot.

A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet, termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

A pályázat beérkezésének határideje: 2022. május 1. éjfél

A jelen helyzetben a pályázatokat elegendő elektronikusan beküldeni az alábbi e-mailcímre: mfd@hipo.gov.hu

Amennyiben az utóbbi három évben új terméket, szolgáltatást vezettek be, kérjük, nevezzék azt a díjra! Segítő közreműködéssel a látókörünkbe eső tervezőművészek figyelmébe lehet ajánlani  a pályázati lehetőséget, hogy minél szélesebb körhöz közvetlenül is eljuthasson felhívás.

A Magyar Formatervezési Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt, Kohut-Jankó Anna az anna.janko@hipo.gov.hu e-mail címen.

Friss hírek, érdekességek:  https://www.facebook.com/magyarformatervezesidijhttps://www.instagram.com/magyarformatervezesidij