Mackówellness a gyermekek boldogságáért

2019. 22. 05., 11:00am
Gyermeknapi plüsstisztítás az Bubbles-nél A Bubbles gyermeknap alkalmából „Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között ingyenes plüss tisztító akciót szervez

Gyermeknapi plüsstisztítás az Bubbles-nél A Bubbles gyermeknap alkalmából „Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között ingyenes plüss tisztító akciót szervez,amelynek keretében minden elhozott kedvenc után felajánl 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország számára.

Sokan nem is sejtik, hogy a plüssök mennyire piszkolódnak, szívják a port, és a bennük élő atkák akár allergiát is okozhatnak. A gyermekek pedig éppen ezekkel a szőrmókokkal alszanak, játszanak, és gyakran még szájukba is veszik kedvenceiket. Éppen ezért érdemes időről időre megtisztítanunk kedvenc mackójukat és kiiktatni ezt a bacilusforrást.

A közeledő Gyereknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg kedvenc plüsseitek mérettől és mennyiségtől függetlenül.

2019. május 26-án 10 és 17 óra között az összes önkiszolgáló mosodában fél óránként mackómosó programokat indítanak, amelynek keretében térítésmentesen tisztulhatnak és száradhatnak a kedvenc szőrmókok. A mackók gördülékeny wellnesse érdekében, minden üzletben Bubbles hostessek segítenek.

A mosodalánc által kezdeményezett akció keretében nem csak kedvenced lesz makulátlanul tiszta, de míg mackód tisztul, addig te a nehéz sorsú gyermekeken segítesz. Hogyan is?

Sajnos nem minden gyermek él jólétben, biztonságban, egészséges környezetben. Az UNICEF

Magyarország a veszélyben lévő gyermekekért küzd és kiemelten foglalkozik a legszegényebb és leghátrányosabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésével és életkörülményeik javításával.

A Bubbles minden kimosott plüss után 100 Ft-ot ajánl fel az UNICEF Magyarország számára, támogatva ezzel a gyerekjogi szervezetet és annak tevékenységét.

Hozd el Te is mackód egy jó ügy érdekében!

Az akcióban az ország összes Bubbles mosodája részt vesz.

Az akcióról további információ a www.mackomosas.hu/

Mackó mosás videó: https://youtu.be/_lurdaDKgT4