Let it shine! - outfitek szilveszterre és farsangra ismert márkákkal

2022. 28. 12., 9:29pm
Ha estélyi ruha divatról van szó, egy dolog biztos: a báli ruhák mindent visznek.

 

A minimalizmusnak, bár a mindennapi öltözködésünk szerves része, este nincs helye. A jelentős eseményekre olyan összeállításokat keresünk leginkább, amit a világ legnagyobb vörös szőnyegén, a Met-gálán láthatunk. Az ismert márkák visszatérnek a csillogáshoz és a régi hollywoodi esztétikához, a szupermodellek és influencerek pedig a gyakorlatiasságot tündöklésre cserélik. A nude színű műszőrme, a színpadias báli ruhák, a vízfestékhez vagy diszkógömbhöz hasonlóan csillogó anyagok és a 2000-es évek eleji aszimmetrikus, testhez álló minták újra divatosak.

A csillogó, millió színben pompázó és fényvisszaverő felületek az idei év vezető trendjei. A tükröződő ruhák az esti dresscode meghatározó részévé váltak, míg a vizet idéző anyagokból készült ruháknak szintén a ruhatáradban van a helyük.

A buli szezonra a MODIVO egy csillogó ezüst Kontatto ruhát javasol mély dekoltázzsal. Hasonló ajánlattal találkozhatunk a Selected Femme kínálatában - egy kis fekete koktélruha tengernyi flitterrel és puffos vállakkal.

A naked dress nem hiányozhat a merészebbek ruhatárából. Milliónyi csillogó kristállyal díszített, átlátszó ruhák: nemcsak a vörös szőnyeges sztárok, de az influencerek is bolondulnak értük, akik a láthatatlan ruhákat nagy partikon vagy baráti találkozókon egyaránt viselik. A naked dress darabokat többek között a BruunsBazaar kínálatában találjuk.

Ez a szezon egy érzelmekkel teli időutazás - egy olyan korba visz minket, amikor a divat számos átalakuláson ment keresztül, és a kísérletezés maga volt a divat. Az ezredfordulón születetteknek és a Z generációnak szánt, egyenesen a 2000-es évek elejéről származó trendek most a legkeresettebb divatirányzatok.

A szőrme újra divatos: terjedelmes, vastag és természetesen műszőrme, mint ahogy azt az ElisabettaFranchi márkánál is láthatjuk. Az aszimmetria is igencsak népszerű: a fedetlen láb, kar vagy testrész jelenleg a legnépszerűbb alkalmi divattrend.

Az anyagokon továbbra is nagy a hangsúly. Mivel egyre nagyobb figyelmet fordítunk a címkékre, ruháink anyagának összetételére, érdemes azt is figyelembe venni, hogyan simul az anyag a testre.

Este mindenki igyekszik megvillantani az outfitjét, de a kényelem sem másodrangú kérdés. Természetesen a slipdress-t is a kényelmes választások közé sorolhatjuk, ami még mindig elég nagy népszerűségnek örvend. A klasszikus, krémszínű slipdress megtalálható a BirgitteHerskind kínálatában, illetve annak merészebb mini változata a GUESS kollekciójában, acélzöld színárnyalatban.

A szinte folyékony szatén az avantgárd latexszel folytat küzdelmet a dobogóért. Az Y2K drapírozott estélyi ruhát a Babylon, míg az elegánsabb, földig érő maxi változatot a skandináv ROTATE márka kínálatában találjuk meg.

További inspirációért a farsangi ruhákhoz és más, ragyogó alkalmakhoz látogass el  a webáruházba, vagy töltsd le az alkalmazást!

modivo.hu

@modivo.hu

#MODIVOHU