Lépj be a szerelem bolondos univerzumába!

2021. 26. 10., 11:16pm
Megérkezett az idei őszi-téli szezon legtündéribb parfümje, tele csupa szívvel-lélekkel. Ő mindig vidám, energikus:  egy ragyogó, új, nőies illat a szerelem szerelmeseinek.

 

A Fairy Love – az új Eau de Toilette, amely megragadja az szerelem első fuvallatának fordulatos izgalmát és mélységét – elcsábítja azokat a nőket, akik imádnak szerelmesnek lenni – szenvedélyesen, végtelenül és nyíltan. Az ESCADA egy ellenállhatatlan új illattal lobbantja fel a szerelem lángját, így ünnepli az őrületes érzelmeket.

https://www.youtube.com/watch?v=mfmsZgc-yLc

Szállj fel a Fairy Love körhintájába!

Az illat arra ösztönzi a lányokat, hogy lépjenek be a Fairy Love karnevál titkos világába és engedjék el magukat a szerelem szerelmeseinek varázslatos országában.

A különleges hely minden apró részlete a szerelemhez szóló óda része: a játékok, a hullámvasutak és az ikonikus ESCADA-szív formájú édességek.

A karnevál szikrázó fényei, ragyogó csillámpora és ünnepi színei közepén egy szerelem témájú fotófülke áll hívogatóan, s arra invitálva a barátnőket, hogy fényképekben örökítsék meg életre szóló közös emlékeiket.

A parfümkészítő, Nathalie Gracia-Cetto által alkotott virágos-gyümölcsös Fairy Love illat megtestesíti a túláradó szerelem tiszta boldogságát.

Zamatos málnajegy emlékeztet a karnevál édességeinek ellenállhatatlan élvezetére, míg csillogó Nashi körte nőiességet és frissességet áraszt. Az alapjegyben finom jázmin ad könnyedséget és misztikusságot ennek a kellemes Eau de Toilette-nek.

Egy környezettudatos ajándék

Szerelembe esni, szeretni egymást, szeretni önmagadat, szeretni a természetet: a Fairy Love a szerelem minden formáját ünnepli. A tökéletes ajándék! A 86%-ban természetes eredetű hozzávalókat tartalmazó, környezettudatos parfüm vegán, megnyerő minden természetszerető számára.

A figyelemfelkeltő, fényes, pipacspiros szív alakú üveg igazi csábító különlegesség. Ez a csodás apróság ajtót nyit egy másik világba – a körülöttünk lévő varázslatra emlékeztet.

Az illat dobozán egy kedves ajándékkártya megoldás rejlik. Ez maga a tökéletes ajándék!

A Fairy Love világa ragyogó utópia minden fiatal nő számára, aki a szívét követi. Egy hely, ahol bármi megtörténhet! A szerelem minden szerelmese tudja, hogy egy valami biztos: az érzelmek irányítanak.

ESCADA FAIRY LOVE - A túláradó szerelem tiszta boldogsága .

Elérhető: 2021. októberétől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.