Lenyűgöző szilveszteri vacsora

2022. 16. 12., 9:26pm
A Michelin-csillagos 42 Restaurantban Barna Ádám séf 9 fogásos menüsorát exkluzív borsor kíséri

 

Egy igazán különleges szilveszteri program mindazoknak, akik egy Michelin-csillagos étteremben szeretnének éjfélkor 2023-ra koccintani: az esztergomi 42 Restaurant séfje, Barna Ádám 9 fogásos menüsorral készül a szilveszteri vacsoraest vendégei számára, melyet egy exkluzív borsor fog kísérni.

Az est fogásai között szerepel többek között füstölt tokhal, Szent Jakab kagyló és mangalica is, a vendégek minden fogás mellett egy exkluzív bortétellel ismerkedhetnek meg.

Éjfélkor pedig egy pohár Charles Heidsieck pezsgővel üdvözlik az újévet. Éjfél után korhely falatokat kínálnak a vendégeknek, amik szerencsét hoznak az újévre – megjelenik így ezekben a lencse és a káposzta is. A tökéletes szilveszteri party hangulatért pedig egész este DJ ad zenét.

Barna Ádám

A 42 Restaurant séfje, Barna Ádám a Szilveszter estét már évek óta a konyhán tölti. Az idei ünneplés fényét pedig tovább emeli, hogy ez lesz az első szilveszteri vacsoraestje, amit Michelin-csillagos étterem séfjeként ad. „Mindig nagy öröm számomra, hogy ilyenkor a vendégek között lehetek. Az újév köszöntése igazi ünnep az étteremben, aminek megadjuk a módját. Ilyenkor emeltebb, különlegesebb alapanyagokat választunk a fogásokhoz, miközben megtartjuk a stílust, amit a 42 képvisel” – mondja Barna Ádám.

Azoknak, akik tovább élveznék a 42 vendégszeretetét, ajánljuk a Room42 Boutique Hotel szilveszteri csomagjait, melyek tartalmazzák többek között 2 fő részére, 1 éjszakára a Room42 egyik lenyűgöző lakosztályát, welcome italt és gourmet falatokat a 42-ben, a 9 fogásos szilveszteri menüsort és az exkluzív borsort. Másnap reggel pedig újévi Brunch-ot az étteremben.

A teljes szilveszteri menüsor, a vacsora ára, a szilveszteri csomagok részletei, illetve minden további fontos információ megtalálható itt: https://42restaurant.hu/szilveszter/