Leleplezték az El a kezekkel a papámtól! moziplaká

2021. 03. 11., 8:50pm
A slágergyanús dalokkal, káprázatos látványvilággal készült film kortól és nemtől függetlenül felhőtlen szórakozást ígér és minden generáció számára tartogat valami meglepetést.

 

Ám a produkció nemcsak a nézők arcára kíván mosolyt csalni: a plakáton látható ajándékdoboz és logó a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójával való együttműködést jelzi, melynek keretében a film alkotói és szereplői az akciót népszerűsítő eseményeken való részvétellel és külön felhívással készülnek.

A különleges látványvilágú, számtalan digitális trükkel izgalmassá tett, és nagyszerű színészek segítségével életre keltett varázslatos családi film a karácsonyi szezon kezdetén, december 9-én kerül a mozikba.

A mozik közönsége már találkozhat az „Édes mostoha” történetét új nézőpontból feldolgozó magyar szuperprodukció plakátjával, melyen a Dorkát alakító Marczinka Bori mellett: Csobot Adélt, Pálmai Annát, Bokor Barnát, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort és a gyerekszereplőket láthatjuk. A mozivásznon rajtuk kívül a főbb szerepekben találkozhatunk Gubás Gabival, Járai Mátéval, Elek Ferenccel, Pindroch Csabával és Borovics Tamással is.

A Baptista Szeretetszolgálat idén 18. alkalommal hirdeti meg a Cipősdoboz Akciót. Lényege, hogy cipősdobozba csomagolt ajándékkal tehetjük szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát, amelyeket november 26. és december 19. között közel 350 gyűjtőponton várnak. Még az ünnepek előtt eljuttatják ezeket a nevelőotthonokban lakó vagy mélyszegénységben élő gyerekeknek. A Szeretetszolgálat az akció www.ciposdoboz.hu weboldalán részletes útmutatást ad a cipősdoboz ajándékok elkészítéséhez, de online cipősdoboz küldésre már november 2-től nyílik lehetőség a www.liliputjatek.hu/ciposdoboz weboldalon keresztül.  A Cipősdoboz Akcióban az „El a kezekkel a papámtól!” színészei mellett olyan hírességek is közreműködnek, mint Kulcsár Edina, Mező Misi, Vujity Tvrtko, Radics Gigi.

Csobot Adél és Gubás Gabi

 

Csobot Adél, az El a kezekkel a papámtól! egyik főszereplője nagy örömmel vesz részt az ajándékozás minden szakaszában. „Rendkívül szívmelengető ez az akció. Ahol tudok próbálok segíteni, ezt mind magánemberként, mind közszereplőként is kötelességemnek érzem. A gyerekek arcára mosolyt varázsolni pedig kimondottan jóleső feladat.” – nyilatkozta az első mozifilm-főszerepében debütáló énekesnő.

 „A családi mesefilm, mint műfaj bevezetése a magyar filmpiacra, nemcsak arra ad lehetőséget, hogy élményt nyújtsunk a gyerekeknek és a családoknak, hanem arra is, hogy figyelmet fordítsunk rájuk. A mai naptól a film üzenetét és kampányát összekötjük egy olyan országos jótékonysági akcióval, ahol a rászoruló gyerekeké a főszerep. Bízunk benne, hogy abból a médiaérdeklődésből, amit egy film generál, a gyerekekre is nagyobb figyelem jut.  Ezúton is szeretném megköszönni az El a kezekkel a Papámtól! szereplőinek, hogy részt vesznek ebben a kampányban.” – mondta Helmeczy Dorottya a film producere.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával, nemzetközi szuperprodukciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel készült film Dobó Kata rendezésében Gulyás Buda technikai rendező közreműködésével készült, gyártója a Megafilm, producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, operatőre Reich Dániel, aki legutóbb a Drakulics elvtárs című filmet fényképezte. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. Vágó: Csillag Mano. A látványtervező Valcz Gábor volt, a különleges jelmezeket Bárdosi Ibolya jelmeztervező álmodta meg, a film zenéjét és betétdalait Rakonczai Viktor szerezte. Dalszövegíró: Orbán Tamás (Artisjus-Díj, Jakab Líra Díj, II. Európai Arany Művész Díj).

Az El a kezekkel a Papámtól! című családi filmet december 9-től tűzik a mozik műsorukra, a film előzetese az alábbi linken tekinthető meg: https://youtu.be/K4C3JYIbIJ4

6 éven felülieknek, szívből ajánlott!

Facebook: https://www.facebook.com/elakezekkelapapamtol

Instagram: https://www.instagram.com/elakezekkelapapamtol/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIT82VZv-dw_hh4peQKEJ5Q