Legyen tartósan tökéletes a külsőd!

2019. 27. 08., 11:25am
Itt a Bourjois  Always Fabulous 24HR alapozó! A Te szépséglistádon mi az első? Fogadni mernénk, hogy a tökéletes alapozó előkelő helyen áll!

Itt a Bourjois  Always Fabulous 24HR alapozó! A Te szépséglistádon mi az első? Fogadni mernénk, hogy a tökéletes alapozó előkelő helyen áll!

Gondolj a bársonyos és hibátlan bőrre! Most képzeld el a kényelem érzését, és a hajnaltól sötétedésig tartó tökéletességet! Hogy ez szerinted lehetetlen? A válasz határozott nem!

Ugyanis a Bourjois megalkotta az Always Fabulous 24HR alapozót. A szupertartós alapozó már az ujjhegyeidet simogatja!

Teljes fedőhatás – pipa. Bársonyos, közepesen matt végeredmény – pipa. Hosszan tartó hatás és kényelem – pipa, pipa! A Bourjois büszke arra a hagyományára, hogy mindig prémium, nagy teljesítményű, megfizethető árú termékeket kínál, ahogy most is: az Always Fabulous 24HR alapozó minden szuperképességet egyesít, amit egy alapozótól elvárnál.

A hibátlan és „pórus-mentes” bőrképen túl olajmentes és bőrápoló összetevőket kínál, köztük hialuronsavat és E-vitamint, valamint 20-as faktorú fényvédelmet – mindezt egy elegáns, finom tapintású luxusüvegben, sikkes rozé arany kupakkal.

Még több jó hírt tartogat az elérhető színválaszték: 4 árnyalat, a legvilágosabb Rose Ivory-tól (100) a sötétebb tónusú Rose Vanilla-ig (200).

Ezeket egészíti ki a vadonatúj Always Fabulous 24HR korrektor, 6 féle színben: tökéletes partner, ha megjelenésedhez még egy kis extra üdeség kell. A korrektor kombinálja a kopásálló, olajmentes formulát és a krémes, könnyű textúrát, amely tökéletesen olvad a bőrre, hogy teljes körű fedést biztosítson a sötét karikákra, vagy bármi másra, amit el szeretnél takarni.

Az Always Fabulous termékek prémium csomagolásának és kivitelezésének megfelelően párnás applikátorral rendelkezik, a pontos felvitel és a praktikum jegyében.

Always Fabulous 24HR alapozó és korrektor, csak a Bourjois-tól. Most már tartósan tökéletessé teheted megjelenésedet: az első csésze kávétól az utolsó pohár pezsgőig…

A bevezetés ideje: 2019. szeptember https://www.bourjois.com

Bourjois Volume Glamour Big Lashes? Ah oui!

A Bourjois legújabb szempillaspiráljának és különleges, homokóra alakú keféjének köszönhetően intenzív volumenű, fekete pillákat készíthetünk egy pillanat alatt.

Bourjois Brow Fiber szemöldökspirál

A Bourjois legújabb szemöldökspiráljával tökéletes színt és formát adhatunk a szemöldöknek. A kicsi applikátor kefének köszönhetően minden apró szálat tökéletesre fésülhetünk. Az Ah oui! termékcsalád tagja.

 

Kövesd a Bourjois-t az Instagramon & Facebookon: bourjois_magyarország

A Coty-val kapcsolatos információkért látogass el a www.coty.com oldalra!