Légy részese a beszélgetésnek! Októberi téma: Önszeretet

2022. 18. 10., 6:24pm
A Lovebrands.hu beauty webshop értékteremtő kezdeményezése Fuller Bianka pszichológussal

 

Együttműködést kezdett a Lovebrands.hubeauty webshop egy pszichológussal – ahogyan ő magát is nevezi, „TikTok pszichológussal”, Fuller Biankával. Havi LIVE bejelentkezésekkel fognak jelentkezni a Lovebrands Instagram oldalán az elkövetkezendő három hónapban - október, november és december hónapokban.

Céljuk, hogy a Lovebrands közösségnek értéket teremtsenek és közvetítsenek Biankával. Olyan témákat fognak megbeszélni, mint például az önelfogadás, a szorongás, a socialmedia káros hatásai stb. Ezzel szeretné a beauty webshop kompenzálni és ellensúlyozni a szépségápolás és a socialmedia káros hatásait, amely sokszor bizony csak a tökéletességet tükrözi.

“Megtanítalak, hogyan szeresd és fogadd el önmagad szorongásmentesen.”

Ez a mondat fogad mindenkit, aki felkeresi Fuller Bianka Instagram oldalát. Ennyire aktuális lenne ez a téma? Kell róla beszéljünk?

Bizony, hogy kell! És nem csak erről!

Bianka és mi, a Lovebrands, összefogtunk, hogy ezekről a fontos témákról nagyobb közönség bevonásával tudjunk beszélgetni.

Legyél részese a beszélgetésnek!

Minden hónap elején megnevezünk egy témát, amit aztán a hónap során különböző posztokban boncolgatunk együtt. Ebben számítunk az aktív részvételetekre.

Kérdezz vagy akár oszd meg a véleményed, tapasztalatod! A lényeg, hogy merjünk beszélni akár tabuknak számító témákról is!

Októberi témánk: Önszeretet

Sokakban ott bujkál az az érzés, hogy „Nem vagyok elég jó”.

Ez a negatív hang megszólalhat bármelyik élethelyzetben: „Nem vagyok elég jó barátnő.”, „Nem vagyok elég jó kolléga.”, „Nem vagyok elég jó főzésben.”, „Nem vagyok elég jó sportban.”, „Nem vagyok elég sovány.”, „Nem vagyok elég magas.” és így tovább. Nem lehetünk mindenben tökéletesek, hiszen annyi mindent csinálunk! A 'tökéletlenség' az élet része.

Mindenki jó valamiben, és kevésbé jó másban. Ezzel a helyzettel nem tudunk mást tenni, mint elfogadjuk. Az igazi önszeretet az önelfogadásból fakad.

Kérdezz, és a szakember válaszol!

Tedd fel kérdéseidet (akár anonim módon) október 26-ig és csatlakozz az online kérdezz-felelekhez, ahol Bianka megválaszolja az általatok feltett kérdéseket. Természetesen az élő adás közben is kérdezhettek, hozzászólhattok.

Élő bejelentkezés: 2022. október 27. 19:00

Helyszín: Lovebrands Instagram oldala, @lovebrandshu