Légy önmagad! Légy igazi!

2023. 07. 02., 4:59pm
Légy Hugo: Járd a saját utadat az új Hugo Jeans-szel

 

Felhívás minden lázadónak és szabályszegőnek: bemutatkozik a HUGO JEANS, egy bátor, légies illat azoknak, akik merik a saját útjukat járni. Az új illat a HUGO MAN vonalhoz csatlakozik a HUGO családban. Ezt az illatot a farmer ihlette, az anyag, melynek ezer arca van. Az új Eau de Toilette az eredetiség erejét és az egyediség energiáját tükrözi, továbbá azt a szabadságot, amely önmagunk elismeréséből fakad és abból, hogy merjük feszegetni a határokat, bármit is tegyünk. Milyen érzés ez a tökéletes összhang?

HUGO, A SAJÁT UTAD

A HUGO leleplezi a HUGO JEANS-t: a kampányt, amely meginvitálja a felfedezőket és kockázatvállalókat arra, hogy még kifejezőbbek legyenek, merjenek bátrabban élni és önazonosan cselekedjenek minden helyzetben. Nincsen jó, vagy rossz módja annak, hogy HUGO legyél, ehhez csupán a Te saját utad vezet. Összhangban a divatház új, merész identitásával, a HUGO JEANS egyértelműen arról szól, hogy légy önmagad, légy igazi és találd meg azt, ami a leginkább passzol hozzád. Az új külső és az új logó továbbra is az egyéniséget, a megújulást és a váratlan energiákat ünnepli. Ettől leszel igazán HUGO. Akár az eredeti HUGO MAN-t, vagy az új HUGO JEANS-t választod, a HUGO illatok mindegyike az önkifejezés eredetiségét fogja közvetíteni.

HUGO JEANS: MERD MEGTALÁLNI A HOZZÁD TÖKÉLETESEN ILLŐT

Élj a kiszámíthatatlannak! Teremts! Fejezd ki igazi valód! Ez a HUGO JEANS, amely túlmutat az évszakok határain, csak úgy, mint egy tökéletes farmer. Csatlakozz és tedd magadévá ezt az örök klasszikust. Itt az idő, hogy megragadd és felerősítsd energiáid és mindezt még magasabb szintre emeld. A HUGO JEANS-szel másként fogod látni a világot.

Ez a fougér-aromás Eau de Toilette a zamatos grapefruit és a ragyogó lime jegyekkel indít, amelyek az illat szívjegyében található borsmentával és az ízletes borókabogyóval energikus robbanást idéznek elő. Az alapjegyben a szantálfa a vetiverrel és a cédrusfával ad meleg és hívogató érzést.

MERD A SAJÁT UTAD JÁRNI A HUGO JEANS-SZEL

Roxanne Kirkpatrick, a tehetséges parfümőr áll a HUGO JEANS megalkotása mögött. Az illat egyértelmű üzenetet közvetít: birtokold saját egyéniséged és találd meg azt, ami a leginkább illik hozzád. Merd követni megérzéseid.

Egyfajta névjegykártya a világ úttörőinek. A HUGO JEANS-t ti inspiráljátok, akik úgy döntöttetek, kitapossátok saját utatok, minden egyes nap. Semmi meghatározott méret, forma vagy stílus. Milyen érzés ez a tökéletes illeszkedés?

LÉGY VALÓDI A HUGO-VAL

Vezesd saját egyéniséged és merd követni megérzéseid. A HUGO JEANS matt, farmerkék színben jelenik meg. 

Üvegén egy határozott piros-fekete logó látható, amely passzol az emblematikus HUGO farmerhoz. Az üveg a vele kontrasztot alkotó ezüst kupakkal és a kék, farmerszíjjal válik teljessé. Minden üveg egy emlékeztető: légy önmagad, légy igazi, légy a HUGO JEANS!

Szóval húzd fel kedvenc farmered, használd a HUGO JEANSillatot, és viseld ezt a párost bárhol.

Fedezd fel a HUGO illatok teljes repertoárját: MAN és JEANS!

#HUGOYOURWAY

Elérhető: 2023. januártól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magán parfümériákban és a www.lovebrands.hu oldalon

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft