Légy merész és élettel teli!

2022. 23. 03., 9:55pm
Az új illat mindannyiunkat meghív, hogy megéljük az elragadó pillanatokat akkor, amikor leginkább élvezzük az életet, és minden napot a kalandok felől közelítsünk meg. A BOSS bemutatja az illatcsalád legújabb üdvöskéjét: BOSS ALIVE Intense.

 

Egy energikus Eau de Parfum, amely mindenütt a nők bátorságát ünnepli.

Ugyanannyira magabiztos, mint jókedvű, a BOSS ALIVE Intense illat azoknak készült, akik szenvedéllyel szeretnék élni mindennapjaikat. Egyfajta emlékeztető, hogy az ösztöneinkbe fektetett bizalom és a spontán helyzetek megélése a legbiztosabb út afelé, hogy az életet a lehető legjobban élvezzük.

Inspiráló tehetség, aki megvalósítja álmait

A BOSS ALIVE arca, Emma Roberts visszatérő főszereplője az új kampánynak. Vitathatatlanul pozitív karizmája és a pozitivitás ereje itt is előtérbe kerül. Roberts-hez egy új modell-színésznő is csatlakozik, maga a közösségi oldalak szenzációja,

Bruna Marquezine, aki immár szintén arca a BOSS ALIVE-nak. Mindketten a merész BOSS-nőt ábrázolják, akik követik álmaikat, vezessenek azok bárhová is.

Egy illat, amely fokozza az élni akarást

A BOSS AliveIntense Eau de Parfum a málna energikus jegyeivel indít, aminek hosszantartó ereje emlékeztet arra, hogy ragadjunk meg minden pillanatot és használjuk ki lehetőségeinket. A vibráló vetiver alapjegy magabiztosságot, míg az érzéki benzoin jegyek a csábítás egy új dimenzióját tárják elénk.

A sötét málnaszínű illat az ikonikus BOSS ALIVE üvegben jelenik meg. Geometrikus formáját egy ékszer-ihlette arany díszítés foglalja keretbe.

A doboz szintén ebben a szép málnaszínben pompázik, hangsúlyozva a bátorságát ennek az új, felejthetetlen illatnak.

Elérhető: 2022. márciustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magán parfümériákban és a lovebrands.hu oldalon

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.