Légy barna, már tavasszal is!

2022. 23. 03., 9:46pm
Érkezik egy újabb önbarnító márka, aminem más, mint a St.Moriz, a már jól ismert St.Tropez és Bondi Sands márkák mellé, a Lovebrands.hu webáruházába!

 

A St.Moriz első számú célja, hogy a minőségi önbarnítást mindenki számára elérhetővé tegye. Az önbarnításért rajongó alapítók nagy szenvedéllyel alkották meg az innovatív összetevőkből álló önbarnító készítményeket, amelyek elengedhetetlen kellékei a ragyogó, nap csókolta bőrnek. Az állatkísérlet mentes összetevőkből készült önbarnító termékek szalonminőségű, tökéletes végeredményt garantálnak, kedvező áron.

A St.Moriz termékek széleskörű választékából mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb terméket. Többféle bőrtónushoz is illeszkednek, illetve számos önbarnító formula áll rendelkezésünkre, a haboktól kezdve, a permeteken és a testápolókon át, egészen a szérumokig.

St.Moriz habok

Több termék is hidratáló összetevőket tartalmaz. Például az Aloe Vera, az E-vitamin és az olívatej, amelyek remek hidratálást biztosítanak bőrnek, ezzel még tartósabbá téve az önbarnítást.

St.Moriz szérum

„Semmihez sem fogható egy természetes hatású, nap csókolta bőr!”

Az egyedi formulával készült termékek megalkotásánál a vásárlók igényei voltak a legfőbb szempontok, így a termékek nagyon gyorsan hatalmas sikert arattak! A kezdetben egy szűkebb termékkínálat az elmúlt 10 évben jelentősen megnőtt, ezáltal a jelenleg elérhető St.Moriz termékek:

St.Moriz arcbarnító

  • még finomabb illatúak
  • könnyedén felvihetőek a bőrre az applikátor kesztyű segítségével
  • természetes formulával rendelkeznek
  • professzionális, csíkmentes eredményt biztosítanak
  • állatkísérlet mentesek
  • illetve a Professional termékcsalád bőrgyógyászok és szalon által is tesztelt.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=1Tzk3z_bIeE

Elérhető: 2022.03.18-tól - https://lovebrands.hu/st-moriz