Látványos zöld divatshow

2018. 16. 04., 6:15pm
Monumentális és a zöld értékeket bemutató, divatshow sorozat indult.

Monumentális és a zöld értékeket bemutató, divatshow-sorozat indult. A legújabb trendekkel 2018. április 13-15. és 20-22. találkozhatnak az érdeklődők. A környezettudatos kampány részeként a Föld megóvására hívja fel a figyelmet 2018. április 6-22. között az ismert bevásárlóközpont.

A divat-show ingyenesen megtekinthető. Lukács Gabi és Lakatos Márk álmodta meg azt a divatbemutató-sorozatot, amely április 13-15. és 20-22. között lesz látható az Allee-ban. A látványos show-műsor keretében artisták, táncosok közreműködésével jelenítik meg nemcsak az öltözködés, hanem a környezetbarát közlekedés, a szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítás, a globális felmelegedés és a veszélyeztetett állatfajok témáit is.

A Föld megóvására hívja fel a figyelmet 2018. április 6-22. között az Allee Bevásárlóközpont ingyenes programsorozatával. A látványos divatbemutatók mellett magyar dizájnerek kiállítása, interaktív zöld otthon, a szemléletformálást elősegítő magyar civil szervezetek kitelepülő aktivistái várják mindazokat, akik számára fontos a zöld gondolkodásmód.

A divatbemutatók időpontjai:

Április 20., péntek           16:30; 18:00

Április 21., szombat        14:00; 15:30; 17:00

Április 22., vasárnap       14:00; 15:30; 17:00

Környezettudatos Allee

A bevásárlóközpont fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért környezettudatos működését tovább kívánja erősíteni a Föld napi fogadalmával. Az Allee energia-megtakarítási projektje keretében olyan energiatakarékos módszert vezet be, ami a komfortérzet romlása nélkül az elektromos fogyasztást 10%-kal, a hőfogyasztást pedig 15%-kal csökkenti. Ezzel az intézkedéssel csökkenti a bevásárlóközpont ökológiai lábnyomát és a szén-dioxid-kibocsátást.

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja a környezettudatos működést. Többek között szelektíven kezeli a hulladékot, energiatakarékos megoldásokat, LED-es izzókat, környezetbarát takarítószereket, a mosdókban víztakarékos megoldásokat használ. Mindezt nemrégiben elismerték, hiszen a világ vezető fenntarthatóság-vizsgálati módszere (BREEAM) alapján végrehajtott minősítési eljárás megállapította, hogy az Allee Bevásárlóközpont környezettudatosan működik.