Lakatok, szimbólumok és gyöngyök

2021. 20. 10., 4:03pm
Nyár végén olyan elbűvölő darabokkal egészül ki a Charming kollekció, mint a játékos lakat és kulcs szimbólumok.

 

A stílusos, en-vogue fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok a kollekció központi elemei, melyeket a stílus trendeknek megfelelően bátran kombinálhatunk és rétegezhetünk. A szerelem, a remény, a boldogság és a végtelen kifejező szimbólumai is megtalálhatóak az újdonságok között fülbevaló, nyaklánc és karkötő formájában.

Ősszel a kollekció újabb darabokkal egészül ki: októberben érkeznek az édes vízben tenyésztett gyöngyös és cirkónium kövekkel díszített ékszerek. Akár önmagukban viselhetjük, vagy a már klasszikus THOMAS SABO darabokkal is kombinálhatjuk.

Ebben a szezonban is folytatódik a Tree-of-Love vonal története – ezek a darabok mindig is elbűvöltek minket időtlen szimbolizmusukkal és szerencsét hozó charmjaikkal. 

 

A finoman megmunkált, apró részletekkel és kövekkel kiegészített, kiváló minőségű ékszerek 925 Sterling ezüstből készültek. A márka tervezői ezúttal is gondoltak az aranyozott és rose gold darabok kedvelőire – hisz a 18 karátos, aranyozott termékek sem hiányozhatnak a kollekcióból. 

A lakat és kulcs szimbólumokat bemutató kollekció már kapható, a gyöngyös és az új Tree-Of-Love darabok október 15-től elérhetőek a THOMAS SABO üzleteiben, online és a viszonteladói partnereknél. 

Kövesd Instagram oldalukat, ahol folyamatosan megosztják a legfrissebb stílus és kollekció információkat: @thomassabo_charmclub. 

#thomassabo #CharmClubByTS

http://facebook.com/ThomasSaboDACH
http://instagram.com/thomassabo_charmclub
http://instagram.com/thomassabo
http://twitter.com/THOMASSABO
http://www.youtube.com/ThomasSaboOfficial