Lady Million Royal nőknek...

2023. 30. 03., 10:11pm
A magabiztos nőiesség új illata

 

12 évvel ezelőtt azért alkotta meg a Paco Rabanne a Lady Million-t, hogy magába zárja a nőiesség igazi eszméjét: káprázatos, fesztelen, egy igazi aranyban tündöklő nő, aki magára vonja a figyelmet, bármerre is jár. Az eredeti megjelenés óta többször újra gondolták és minden új változat egy friss, új képet fest arról, hogy mit jelent nőnek lenni, határok nélkül.

Ebben az évben a történet egy ultra-mámorító illattal folytatódik, mely tovább fokozza a nőiesség erejét: ismerd meg a Lady Million Royal-t!

Lépj be a Lady Million birodalmába, amelyet belső magabiztosság éltet. A birodalom, ahol az időtálló nőiesség megélését nem kötik szabályok. Mentes a kötöttségektől… Állj készen, hogy csakis saját szabályaid szerint élj! Itt az ideje elfoglalni méltó helyed. Itt az ideje Lady Million Royal-lá válni.

Egy időtálló illat

Megalkották, hogy felszabadítsd a benned rejlő magabiztosságot

A szabadlelkű nőiességet hirdeti a Lady Million Royal, amelyet a világszerte ismert parfümőrök, Anne Flipo és Domitille Michalon-Bertier alkottak, hogy felszabadítsák a kendőzetlen érzékiséget egy ultra-magabiztosságot adó, gyümölcsös-virágos elegy által.

A „most” erejét megörökítve szabadíthatod fel legeredetibb önmagad, hogy felhőtlen szórakozásban lehessen részed. A lédús gránátalma üdítő frissességével csábít, míg a szívjegyek adta virágcsokor kibontakoztatja az igazán érzéki nőiességet. Az alapjegyekben a merész kasmerán hív, hogy élj – határozottan –, ahogyan senki más, csak Te tudsz.

Fontos volt számunkra, hogy megtartsuk a Lady Million felismerhető, alap DNS-ét, vagyis a benne rejlő fehér virágcsokrot és a vonzó, fás illatjegyeket. A Royal virágcsokrába arab jázmin, tubarózsa és narancsvirág került, az igazán megragadó érzés megteremtéséért. Hogy az illat fás jegyeit is újra gondolják, egy egyedi molekulát használtak fel, vagyis a kasmeránt (illatanyagokban használt kémiai vegyület), amelyet az IFF's R&D alkotott meg. Ez előhívja a kasmír bársonyos érzetét, valamint fás, ámbrás, pézsmás árnyalatot biztosít, amely kitűnően illik a pacsulihoz és a pézsmához.” – Anne Flipo.

A Lady Million örökség tovább ívelése

A határtalan nőiesség következő mérföldköve

Az 1966-os alapítás óta a Paco Rabanne név azon ideák szinonimájaként emlegetett, amelyek túlszárnyalják az esztétika határait. A Lady Milliont az eredeti illat virágos-fás jegyei ihlették. Ez az új fejezet még magasabbra szárnyal, egészen a szabadság karizmatikus erejéig, és élénk, megmásíthatatlanul magabiztos nőiességet ad önmaga értelmezésében.

Az eredeti illat evolúciójaként ma is meghatározó termék születik a Lady Million Royallal, amely hordozza a Divatház rendhagyó jegyeit az új üvegen is. Fenséges vörös színű ékszerdíszítése összhangban áll az üvegben rejlő illat erejével.

„A  női illatok víziója az évek alatt megváltozott; a nők nem csupán azért használnak parfümöt, hogy exkluzív módon csábítsanak. Mára már önmaguk miatt viselnek parfümöt: hogy határozottak és magabiztosak lehessenek. Pontosan ez lebegett Anne és az én szemem előtt, amikor megalkottuk a Lady Million Royal-t.” Domitille-Michalon-Bertier.

Az újra gondolt üveg

A meghatározó ékkő királyivá válik

Ő az a nő, aki önmaga írja a szabályait. A Lady Million eszméjét ezúttal egy új üveg foglalja magába. A jellemző vonalak és a gyémánt alakú üveg megmaradt, ugyanakkor a vörös árnyalatainak érintésével újították meg. Bátor, merész és tagadhatatlanul fenséges. A vörös virágforma dizájn egy következő szintre emeli az illat megjelenését és a nőiesség megannyi oldalát tükrözi.

Egy király(női) kampány

Simona Kust Lady Millionként hengerel le

A most még csak 20 éves Simona Kust máris nagy sikert aratott a modellszakma egyik feltörekvő üdvöskéjeként. Megjelent az I-D, a Numero, az Interview és a Vogue Russia oldalain és hírnevet szerzett összetéveszthetetlen, fesztelen, karizmatikus megjelenésével. Stockholmban született, gyermekkorát Moszkvában töltötte, most pedig Párizsban él, amikor éppen munkája miatt nem a világban utazgat.

A Lady Million képviselőjeként Simona magába foglalja annak eszméjét, hogy milyen a saját szabályaid szerint élni és határok nélkül kifejezni önmagad.

Ebben az évben Simona a főszereplője az új Lady Million Royal kampánynak csatlakozva Joey Bada$$-hez, aki felszólít, hogy élj szabadon, érezd jól magad – illetve, hogy éld meg a legelbűvölőbb, hajthatatlan oldalad.

„Lady Millionnak lenni a legnagyobb megtiszteltetés. Megtanítja, hogyan képviseljem önmagam bátran és magabiztosan. Különösen azokban a pillanatokban, mikor félénknek érzem magam. Emellett megtanít nőnek is lenni. Mindig is csodáltam a mitológiában megjelenő nőalakokat, akiket farkasok vesznek körül.” – Simona Kust.

Illatcsalád: Virágos, gyümölcsös, fás
Fejjegy: gránátalma, mandarin
Szívjegy: narancsvirág, jázmin
Alapjegy: kasmír, pacsuli, moha

A fenntarthatóságot továbbra is őrzi a Lady Million Royal szíve

A Paco Rabanne elhivatott egy elfogadóbb, kreatívabb és felelősségteljes jövő felé. Ennek az elhivatottságnak a bizonyítékaként a Lady Million Royal 79%-ban növényi eredetű összetevőkből áll.

Elérhető: 2023. március

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.