La Petra, a lányok mesebeli ékszerei

2019. 18. 03., 3:33pm
Legyünk bár 10 éves kislányok vagy éppen 60 évesek hölgyek, az ékszernek minden nő örül. A spanyol La Petra ékszermárka a fiatal korosztályt célozza meg mesébe illő ékszer kollekciójával

Legyünk bár 10 éves kislányok vagy éppen 60 évesek hölgyek, az ékszernek minden nő örül. A spanyol La Petra ékszermárka a fiatal korosztályt célozza meg mesébe illő ékszer kollekciójával, amelyből minden lányos szülő bátran válogathat.

Megérkezett a FashionWatch üzleteibe a La Petra ékszermárka mesés kollekciója.

Az ezüst kislányékszerek és a csivava

A design, a stílus és az innováció a LA PETRA filozófiájának fő koncepciói, mivel eredeti és kiváló minőségű termékeket gyártanak.

„Fiatal és lelkes csapat vagyunk, nagy érzékenységgel a divatirányzatok felé, amelyet minden egyes kollekciónkba be is építünk.”

Az alapítók 1999-ben kezdtek bele egy ezüst ékszerekkel foglalkozó vállalkozásba Spanyolországban, majd 2005-ben dobták piacra ezt a cuki márkát, amelyet szeretett csivavájukról, La Petrának neveztek el. Nem is lehetne édesebb története egy olyan cégnek, amely kislányok számára gyárt arany- és ezüst ékszereket. A logóállatkájuk pedig egy masnis kiscsibe.

Mit kell tudni a La Petra ékszerekről?

Minden egyes darab kézzel zománcozott, egyedi és trendi dizájnú ezüst ékszer (silver 925). Az ékszer kollekciók közül megtalálhatóak makramék, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, nyakláncok, valamint ezek az ékszerek témákra is épülnek. A kislányok egyik kedvence például az unikornis és a hercegnő kollekció, de megtalálhatóak náluk karácsonyt, halloweent vagy éppen húsvétot idéző ékszerek is.

"Hercegnő vagyok!"

Hányszor halljuk ezt kislányunktól, aki szívesen rajzol hercegnőt, öltözik hercegnőnek, vagy mi, szülők hívjuk hercegnőnek. Az eredmény ugyanaz, imádja a szőke hajú, kék szemű, csodaszép babákat, akik habos-babos ruhában pompáznak, és szabadidejükben békákat csókolnak királyfivá. A La Petra márka jóvoltából már ékszerként is ékesíthetik kislányunkat ezek a mesés szereplők

Unikornis őrület

Az unikornis mánia a La Petra ékszereit sem kerülhette el, külön kollekciójuk is van erre a fantáziavilágra építve. Ha a te kislányod is szereti ezt az űbercuki figurát - vagy éppen te magad -, akkor érdemes ellátogatni a FashionWatch Teréz körúti vagy a Camponában lévő üzleteibe.

Weboldal/webshop: www.fashionwatch.hu