Különleges ragyogás

2018. 06. 03., 12:11pm
Divatálló. A Catrice “lala Berlin” Limitált Kiadás a nemzetközileg elismert divatmárkával való együttműködés eredménye

Divatálló. A Catrice “lala Berlin” Limitált Kiadás a nemzetközileg elismert divatmárkával való együttműködés eredménye: prizmatikus és holografikus paletta, szájfény és highlighterek, és egy szuper izgalmas öntapadós, holo szemhéj matrica.

A divatos termékeket, melyek holografikus hatást biztosítanak a különleges ragyogáshoz, Leyla Piedayesh berlini divattervezővel együttműködve fejlesztették ki és tökéletesen illeszkednek tavaszi/őszi kollekciójához.

˝A holografikus hatások teljesen új dimenzióba repítik a városi Lala stílust. A Catrice -el való együttműködés megteremti a divat és szépség közötti összhangot.“- Leyla Piedayesh

Holographic szájfény

Két szájfény, két hatással: az intenzív, sima és holografikus végeredményért. Használd önmagában vagy ajakrúzsra fedőrétegként.

Holographic szemhéjminta

Holografikus, öntapadó szemhéj csíkok a tökéletes, futurisztikus stílusért. A különböző méreteknek köszönhetően végtelen lehetőséget kínál az egyedi végeredményért.

Prismatic ceruza

Sokoldalú highlighter stick krémes textúrával. Közepes fedést és holografikus ragyogást ad az ajkaknak, egyedi hatást nyújt a szemnek, arccsontnak és az ajak feletti cupido ívnek. Elérhető három árnyalatban.

Prismatic paletta

Három harmonikus szemhéjfesték intenzív holografikus hatással, egyedi palettában. Útközben is praktikus, köszönhetően a beépített tükörnek.

Strobing luminizer

Folyékony, fekete gél primer, mely áttetszővé válik a bőrön! Highlighterként is használható – a kifejező, lágyan ragyogó végeredményért.

Glam & Doll O range szempillaspirál

Hozz létre lélegzetelállító végeredményt! A CATRICE legsikeresebb spirálja most elérhető limitált, ragyogó narancs változatban. Lenyűgöző szemsmink vastag és extra dús pillákkal. Használd önmagában vagy fedőrétegként.

Multitasking ecset

Multifunkcionális ecset magas minőségű, puha és vastag száló szintetikus sörtékkel. Alkalmas minden púderes textúra felviteléhez és eldolgozásához.