Különleges évindító finomságok a kávék italkínálatában

2023. 03. 01., 11:06pm
Megérkeztek a vendégek kedvenc téli italkülönlegességei a jól ismert kávézólánc üzleteibe.

 

A népszerű Honey Hazelnut Oat Latte mellett most egy igazi újdonság, a Caramelised Macadamia Oat Latte is megjelent a kávézólánc kínálatában. A Starbucks kávézóiban 2023. január 3-tól minden kávékülönlegesség többletköltség nélkül kérhető alternatív tejjel.

Egy új év kezdete mindig tele van izgalmakkal és tervekkel. Akár megfontolt és átgondolt léptekkel, akár lendületesen és vakmerő elhatározásokkal indul az újesztendő, minden vendég megtalálhatja a hozzá leginkább illő kávé italkülönlegességet.

A Starbucks Oat Latte kávékínálata visszatért, a Honey Hazelnut Oat Latte pedig idén is elérhető a 2021-es nagyszerű debütálás után. Valamint egy teljesen új íz, a Caramelised Macadamia Oat Latte is feltűnik a hazai itallapokon.

Az új italkülönlegességek bevezetéssel egy időben a kávézólánc bejelenti, hogy 2023. január 3-tól nem számít fel külön díjat egyik tej alternatívájáért sem hazai üzleteiben.  Így a vendégek egész évben minden alkalommal többletköltség nélkül választhatják ki a számukra megfelelő tej alternatívát. Ennek köszönhetően, mostantól a vendégek díjmentesen választhatnak szója-, zab-, mandula- vagy kókusz italt is a tehéntej mellett kedvenc italkülönlegességükhöz.

Caramelised Macadamia Oat Latte és Honey Hazelnut Oat Latte 

Az új Caramelised Macadamia Oat Lattében a könnyed, vajas makadámdió és a karamell ízeit egy karamellizált makadámdió ízesítésű öntet egészíti ki. Az italkülönlegességet kifejezetten úgy tervezték, hogy a zabital tökéletes kiegészítése lehessen, kiemelve a sötét pörkölésű Starbucks Signature Espresso® Roast kávébab gazdag, diós íz világát. Az italkülönlegességek teljesen személyre szabhatóak, így ezeket a vendégek kedvenc tej alternatívájukkal kérhetik, akár hidegen is.

Azok számára, akik az ismerős kedvencekre vágynak, a visszatérő Honey Hazelnut Oat Latte a tökéletes választás. A téli kedvencet a finom méz és a pörkölt mogyoró ízei emelik következő szintre. A bársonyos zabital alternatívával és a Starbucks Signature Espresso® Roast kávébabbal kombinált kávét az aranyló mézízesítésű feltét teszi teljessé.

Ingyenes tejmentes választás mindenki számára

A Starbucks Magyarország büszke széles tejtermék alternatíva kínálatára. Ebbe tartoznak a zab-, szója-, mandula-, és kókuszitalok is. 2023. január 3-tól a tehéntej növényi alapú alternatívái ingyenesen kérhetőek Magyarország összes Starbucks kávézójában. Így a vendégek még könnyebben választhatják a számukra megfelelő italt.