Különleges TársTaláló Show

2021. 28. 03., 2:30pm
A 6szín online tér egy olyan vadonatúj műsor-formátumnak ad otthont, mely a színházba járó közönségnek és a társkeresőknek is sok izgalmat kínál.

A 6szín online tér egy olyan vadonatúj műsor-formátumnak ad otthont, mely a színházba járó közönségnek és a társkeresőknek is sok izgalmat kínál.

Az április 11-én jelentkező interaktív társkereső stream show-ban a vállalkozó kedvű nézők párra is találhatnak, miközben ismert művészek improvizálnak a társkeresésről és a párkapcsolatokról, A fődíj egy egzotikus utazás.

A havonta érkező interaktív társtaláló társasjáték házigazdái Márton Dorottya és Garami Gábor. Az első részben, április 11-én 21 órakor  Fehér Tibor, Jordán Adél, Szabó Simon és Földes Eszter improvizál a társas kapcsolatok komikus, romantikus vagy éppen drámai pillanatairól. Az élőben rögtönzött jeleneteken ráadásul nemcsak szórakozni lehet, hanem irányítani is az előadás alatt az okostelefonra letöltött LoveStream  alkalmazással.

Ez a műsor egyrészt attól különleges, hogy a nézők nemcsak nézik, hanem alakíthatják is az előadást, másrészt attól, hogy az első 30 perce egyidőben külön szól majd a férfi és külön a női nézőknek. A jegyvásárláskor is külön tudnak jegyet vásárolni a nők és a férfiak.

A show további része már mindkét nem számára ugyanúgy lesz elérhető. Mindkét rész vezérfonala a társkeresés, a párkapcsolatok.

A közönség a show alatt szavazhat a LoveStream csapata által összeállított játékos kérdésekre is, melyeket pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, írók, rendezők és színészek állítottak össze. A kérdésekre a nézők a LoveStream applikációjában tudnak válaszolni, a válaszok alapján  pedig a rendszer megtalálja a neki leginkább megfelelő partnert. Az a pár, aki a legtöbb kérdésre ugyanazt a választ adta, megnyeri a fődíjat, az egyhetes egzotikus nyaralást, mely abban a pillanatban élesedik, amikor már lehet utazni!

A műsor meghívott vendége Tóth Andi énekesnő és Hajós András, akik külön erre a showra saját produkciókkal készülnek. A beszélgetőtársak szerepét Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó tölti be.

A TársTaláló Showra jegyet váltani ide kattintva tudnak a hölgyek, és ide kattintva az urak.