Közösen még szebb a karácsony!

2021. 13. 12., 12:28pm
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói folytatják a „Mindenki Karácsonya” jótékonysági rendezvény hagyományát. És, ha más formában is, de örömet és meglepetést szereznek közel 2000 hátrányos helyzetű gyereknek és családjuknak.

 

 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói – az OTP Bank, a Westend Bevásárlóközpont, az MVM Csoport és a Smile Palacsinta – idén közel 2000 hátrányos helyzetű gyermeknek juttatnak el karácsonyi ajándékokat

 Az OTP Bank készségfejlesztőkkel, színezőkkel, társasjátékokkal és könyvekkel, míg a Westend plüsstakaróval, hátizsákkal és csokival kedveskedik a gyerekeknek. A Gyermekmentő Szolgálat is beletesz 600 plüssfigurát ezekbe az ajándékcsomagokba.

Az MVM Csoport felajánlásaként 170 karácsonyi ajándékcsomagot – plüssfigurákat, kifestőkönyveket és készségfejlesztő füzeteket – osztunk ki hátrányos helyzetű és/vagy értelmileg sérült gyerekeknek Székesfehérváron, Fóton és a környező településeken.

Az immár 22. éve megrendezett Mindenki Karácsonya jótékonysági rendezvényre idén a járvány miatt „érintésmentesen” kerül sor. 

A meglepetéscsomagokat a Zuglói Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Hungária Általános Iskola és Kollégium, a Budapest XVIII. kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, a Budapest III. Kerületi Szent Miklós Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthona, a Vakok Intézete és a Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának hátrányos helyzetű gyermekei kapják. 

A budapesti intézményeken kívül az NGYSZ további 1200 ajándékot ad a fóti Lovasterápiás Központjába fejlesztésre járó rászoruló gyerekeknek, illetve a Devecser környéki hátrányos helyzetű településeken élő gyerekeknek, többek között Karakószörcsökre, Kiscsőszre, Iszkázra, Kertára, Veszprémgalsára, Noszlopra, Káptalanfára, Vidre és Dabronyra.

 A Gyermekmentő Szolgálat örömmel vállalta szponzoraival együtt a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyi megajándékozását.

Ezúton is köszönjük támogatóink segítségét, hogy ajándékaikkal több ezer gyermek és sok család karácsonyát teszik szebbé és boldogabbá.