Körömépítés a szakma királynőjétől

2018. 25. 11., 7:10pm
Az ősz legnagyobb szakmai versenyén az Artistic Nail Design formabontóan jelent meg

Az ősz legnagyobb szakmai versenyén az Artistic Nail Design formabontóan jelent meg a HOEC (Hungarian Open Europe Cup 2018), azaz az ősz legnagyobb fodrász – köröm – smink – szempilla szakmai verseny keretében.

A hazai szakmai és blogger közönséget is elvarázsolta Alisha Rimando világbajnok körömépítő művész szakértelme és az általa vezetett Artistic Nail Design prémium minőségű termékei. A rendezvény ideje alatt a körömművész Nyári Dia színésznőnek személyesen is elkészített egy egyedi körömdesignt.

Fun. Edgy. Exclusive. – A lehetőségek végtelen tárháza. Ezek a világ egyik vezető, prémium minőségű, professzionális körömművészeti anyagokat gyártó cégének, az Artistic Nail Design legfontosabb jellemzői. A New York Palota nagytermében a HOEC megszervezte a szakma legnagyobb nemzetközi kiállítását és vásárát, amelyen 17 ország 200 versenyzője vett részt és amelynek idén az Artistic Nail Design a főszponzora.

Az Artistic Nail Design-t Alisha Rimando, az amerikai cég vezetője és kreatív igazgatója, Csukovics Andrea, az Artistic Nail Design Hungary ügyvezetője és Christian Lacheny, Vice President of International Sales kéovislete az eseményen. A résztvevők betekintést nyerhettek a világ körömdesign-trendjeibe, az Artistic Nail Design működésébe. Megismerhették a legújabb fejlesztéseket, valamint az Artistic Nail Design különlegességét adó színek forradalmát. Az esemény keretében a cég vezetője, Alisha Rimando egy csodálatos körömművészeti alkotást készített el Nyári Dia számára.

Az Artistic Nail Design világhírű körömművészek és termékfejlesztők által jött létre azzal a céllal, hogy jó minőségű anyagokat és kiváló oktatási programot nyújtson a professzionális köröm piacon.

Forradalmi újításainak köszönhetően a cég több mint 200 gyönyörű gél lakk mellett kivételes minőségű Poly géleket, azaz Putty-kat és kiváló minőségű LED-es lámpákat kínál. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig olyan termékeket hozott létre, amelyek könnyen kezelhetőek, így remek eszközéül szolgálnak a szakma művészeinek.

A márka magját a kifogástalan minőség és a kivételes, keverhető, így az egyedi igényeknek is maximálisan megfelelő, különleges hatást nyújtó színek adják. Minden árnyalatukat egyedileg, inspiráció révén terveznek meg és minden színnek saját, egyedi története van. Évente hat kollekciót állítanak elő, hogy folyamatosan diktálják a trendet és biztosítsák a körömművészek színpalettáját.

Legújabb kollekciójuk a Welcome to the Show, amely a Queen-ről szóló film gyártójának felkérésére született, egyedi fejlesztés eredményeként. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az Artistic Nails Design támogatta a világszerte ismert és látogatócsúcsot döntögető Bohém Rapszódia c. filmnek. 

 

A cég egyik legfontosabb ereje az oktatásban rejlik. Oktató programjuknak és az „Artistic Angels”-ként ismert oktatási csoportjuknak köszönhetően különleges, a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő oktatási programot dolgoztak ki, biztosítva ezzel a kiváló minőséget és az elsajátított tudás megfelelő szintű továbbítását.

Alisha, az Artistic Nail Design vezetője és kreatív igazgatója, több mint 25 év tapasztalattal a háta mögött a szakma világszerte elismert királynője.

Műkörmösként kezdett el dolgozni még 1993-ban, majd oktatóként és értékesítőként népszerűsítette a termékeket. Szakmai áttörést számára a világbajnok Tom Holcomb-bal való kooperáció jelentette. Először a kézmodellje lett, majd oktatóként és termékfejlesztőként 2005-ben létrehoztak egy új professzionális anyagot és ezzel egy időben sikerült megnyernie a Világbajnokságot a Pink&White épített kategóriában. Számos könyv szerzője, közel 400 műkörmös oktatója és a Rock Hard Nails műköröm alapanyagok kifejlesztője.