Korizhatsz, diszkózhatsz, szórakozhatsz itt télen

2022. 17. 12., 9:24pm
Ám a Parkban a jövő nyár is izgalmas lesz, már lehet rá készülni

 

2023 nyarán is elhozzák neked a legjobb koncerteket! A jövő évi nyitást legalább annyira várják, mint a karácsonyt, és a legütősebb bulikkal készülnek, hogy együtt hagyhassátokk kint a valóságot!

Ráadásul, ha decemberben koncertjegyet vásárolsz a Budapest Parkban, egy jó ügyet is támogatsz. Mert minden eladott jegy árából 1%-ot az Igazgyöngy Alapítványnak ajánlanak fel, akik 1999 óta dolgoznak az esélyegyenlőségért, a társadalmi integrációért, a gyerekszegénység és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért.

A Park karácsonyi kampányának részeként a városban számos helyen találkozhattok plakátjaikkal, amiken csodálatos zenészek örökérvényű dalszövegeit találjátok. Ezek számukra - és remélik, számotokra is - fontos üzeneteket közvetítenek. Egyrészt szeretnék ebben a küzdelmes, rohanó időszakban felhívni a figyelmet arra, hogy néha muszáj megállnunk picit, és kiemelt figyelmet kell szentelnünk a többi embertársunknak is.

Másrészt azt gondolják, hogy a zene - és persze a koncertek -, egyfajta sziklaszilárd mentsvárként szolgálnak most, ami a nehéz időkben talán még nagyobb jelentőséggel bír.

Fogadjátok szeretettel, odafigyeléssel ezeket az idézeteket - remélhetőleg mindenki megtalálja a kedvencét, amit 2023-ban élőben is hallhat és több ezer emberrel együtt énekelhet majd a Parkban! 

 Addig is várnak Titeket a Budapest Park Jégvilágba, ahol csodálatos fények között korcsolyázhattok, és ünnepi hangulatba kerülhettek!  

Decemberre pedig még egy meglepetéssel készült nektek, így hónap végéig a nagy Park könyvet 6990 Ft-ért szerezhetitek be a Budapest Park jegypénztárában, és a weboldalunkon, ahol személyes átvételt vagy házhozszállítást (+1990 Ft) is választhattok!