Könyvek, fitnesz ékszer és capoeira

2018. 04. 12., 10:15am
A capoeira, az egészséges életmód és a mozgás egyik legnagyobb híve és terjesztője, Czanik Balázs, újabb könyvet jelentetett meg.

A capoeira, az egészséges életmód és a mozgás egyik legnagyobb híve és terjesztője, Czanik Balázs, újabb könyvet jelentetett meg. Emellett sporteseményeket, szépségversenyeket szervez, edzéseket tart, sportruhákat és ékszert tervez.

Legújabb receptkönyve a Kemenes Cukrászat jeles képviselőjével, Kemenes Edith együttműködésével jelentet meg, a címe Édes csábítás. A legfinomabb hagyományos és diétás sütemények receptjeinek gyűjteménye található a kiadványban.

„Éppen ezért szerettem volna kiszolgálni azokat, akik szívesen készítenek otthon finom és egészséges falatokat. A „Sütizz és fogyj!”, az „Ünnepelj és fogyj”, valamint az „Édes csábítás! - A legfinomabb hagyományos és diétás sütemények” című receptkönyv azoknak segít, akik nem akarják mellőzni az édességeket, de kevesebb szénhidráttal, egészségesen szeretnék elkészíteni. Az Édesburgonya – több mint köret pedig a batáta változatos és finom elkészítési lehetőségeit tartalmazza előételként, főételként, desszertként egyaránt” – mondta a fitness edző.

„Az egészséges életmódhoz társul a megjelenés; hogy kényelmes és divatos ruházatban sportolhassunk. A Capoeira aerobik fitness ruházat létrehozásával sokak igényének tudtuk megfelelni, hiszen személyiségükhöz illő, trendi öltözékben tudnak mozogni. Ehhez hozzátartoznak a különleges kiegészítők is. A B-Life Jewellery ásványkarkötői rendkívül tetszetősek és strapabírók, a legkeményebb edzések során sem szakadnak el, nem utolsó sorban pedig jó hatással vannak az szervezetre. Kiválóan tükrözik azt, amiről az egészséges életmód szól.

Czanik Balázs nemrégiben mutatta be az új fitnesz ékszermárka, a B-Life Jewellery csodálatos ásványkarkötőt. Az ékszer edzés közben is viselhető, az megerősített, csavart felfűző szál teszi ezt lehetővé. Több, mint százféle variációban, megannyi színben lehet majd megvásárolni. Jellemzője az elegáns B-Life elem. A karkötő strasszos súlyzó charmmal is kapható lesz, női és unisex változatban.

Balázs számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve immár harmadik alkalommal rendezte meg a B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek van nagy esélyük.

https://www.facebook.com/balazsfitness/

http://blife.hu/