Könnyedség, természetesség, forró napok

2023. 21. 07., 11:29pm
Nyári körkép a Séyli butikban

 

Menő, különleges, elegáns – így lehet jellemezni a Séily kollekcióit. A nyári holmik is e jellemző jegyeket viselik magukon.

Bármelyiket is választjuk, bizonyára kedvenc darabjaink közé fog tartozni.

Az öltözékekhez a butikban kiegészítőket is tudunk vásárolni, ezzel egész outfitünket meg tudjuk határozni.

Pohorelli Bettina, Ilyés Dorottya, Viszkok Fruzsi

„Az új kapszula kollekciónk a nyár hangulatát idézi, a könnyedség, légiesség visszaköszön a lágy esésű ruhadarabokon. Lenge tengerparti ruhák,

csipkés mini ruhák, szalmakalapok és raffia strandtáskák idézik meg a nyári életérzést. Sok a nude színhasználat és a tisztaság, felüdülés szimbólumaként a fehér is visszaköszön a kollekción. Letisztult, egyszerű, mégis nagyszerű darabok, amelyekben bárki megtalálhatja önmagát, akár nyaralni készül, vagy egy nyári esküvőre hivatalos” – mesél az új kollekcióról Ilyés Dorottya, a SÉYLI megálmodója.

Kedvencei a különleges megoldások, például a ruhák hátának érdekes szabása, és a csipke, ami idén igazán trendi.

Egy rövid bemutató keretében megtudtuk, milyen sminket gondolt Ilyés Dorottyának.

A szezonális nyári kollekción túl, az aktuális sminktrendeket megtudhattuk egy igazi szakembertől. A kollekció nyárindító bemutatóján részt vett Pohorelli Bettina, és jelen volt Viszkok Fruzsi, az ismert blogger is.

Pohorelli Bettina sminkszakértő hangsúlyozza, hogy az idei nyári sminktrendek középpontjában egyértelműen a természetesség áll.

„Az aktuális trendek bőrkép centrikusak, a sminkeket nem a határozott vonalak és színek jellemzik, hanem a bőrkép brillírozása, hogy minél szebb, naturálisabb, frissebb, üdébb tekintetet kapjunk. Általában ehhez sokféle terméket használok, azonban vékonyan viszem fel a rétegeket, megőrizve a természetes hatást” – mondja Betti.

„Az utóbbi években az én ízlésem is sokat változott, a könnyedebb termékeket preferálom, hiszen ezekkel sosem lehet mellé lőni. Hódít a second skin effect, azaz olyan, mintha nem lenne semmi az arcon, fiatalos, üde, természetes hatást kölcsönöz a smink. Talán a legönazonosabb az lenne, ha a trendekkel szemben mindenki megtalálná a hozzá leginkább passzoló, saját stílust, amit a védjegyévé tenne. Persze, ha például esküvői sminket készítek, a legminőségibb termékeimet használom és picit vastagabban viszem fel a bőrre, ugyanis estére egy kicsit kopik a smink. Ilyenkor a tartósság rendkívül fontos, ezért vízálló termékekkel dolgozok. Az alkalmi hangulatot pedig szuperül megadják a gyöngyház pigmentek, fények, csillogósabb textúrák” – sorolta a szakértő.

A tökéletes outfit passzol egy tökéletes nőhöz, a Séyli butikban mindez megvan: ruha cipő, táka és a hozzá illő kiegészítők.

Forrás: Just Creative, Séyli Butique