Klasszikusok új megvilágításban

2020. 26. 02., 12:10pm
Klasszikus formák, tavaszi trendek, üde színek, és, a lehető legjobb minőségű anyagok. Mindez elmondható a RESERVED új, Premium Sustainable kollekciójáról, ami fenntartható és tudatos divat szellemű

Klasszikus formák, tavaszi trendek, üde színek, és, a lehető legjobb minőségű anyagok. Mindez elmondható a RESERVED új, Premium Sustainable kollekciójáról, amit a fenntartható és tudatos divat szellemében terveztek.

A Premium Sustainable kollekció darabjait a modern, letisztult szabású nőies stílus jellemzi. Ebben a forradalmi RESERVED kollekcióban megtalálhatóak a Lengyelországban gyártott minimalista stílusú mellények, amelyek nemrég tértek vissza és tarolták le a divatvilágot.

Ezen kívül olyan meghatározó darabok is helyet kaptak, mint például a magasderekú elegáns nadrág, a stílusos bikolor kardigán, a rakott szoknya,

a félgarbós pulóver. Természetesen, nem maradhat el a testhezálló kötött ruha és a szűken szabott dzseki sem.

A kapszula kollekció még kiegészül a rövid szafari dzsekivel, a klasszikus ballonkabáttal és a derékban megköthető áttetsző, lenge blúzzal.

A RESERVED darabokat a természet ihlette - szó szerint.

Csakis prémium anyagok kerültek felhasználásra a gyártás során – selyem, gyapjú (a puha fajta, nem a „szúrós” merinoi gyapjú) organikus és újrahasznosított pamut. Illetve természetes gyöngyök, amelyek a korábban említett kardigánokon és blúzokon gombként tündökölnek. A kollekcióba tartozó, rövidebb fazonú farmerek 100%-os pamut felhasználásával készültek. Ezek a darabok mind a tradicionális kézművességet és a modern technológiákat ötvözik, legfőképpen a fenntartható divat koncepciójának megfelelő anyagok feldolgozásában.

A márka tervezői minden igénynek megfelelő textilek használatára törekedtek: a tartós és légáteresztő Lyocell-Tencel ideális az allergiára hajlamosak számára, a Lenzing EcoVero, a zártkörrel gyártott viszkóz, a finom Lenzing Modal és az újrahasznosított poliészter.

A Premium Sustainable tavaszi/nyári kollekciójának színpalettája a most közkedvelt és trendi lila, zöld, barna árnyalatain alapszik, miközben játékosan belevonja a hagyományosabb fekete, fehér, ekrü színeket is. A kollekcióban szerepelnek többek között a növény- és virágminták és a skót Sepherd’s Check minta variációi.

A RESERVED Premium Sustainable kollekciójában, mind a férfi és mind a női darabok esetében, a klasszikus modellek dominálták.

A kollekció legnagyobb erénye a könnyen és bátran kombinálható szabás, amelynek hála, minden összeállítás egyszerre válik sikkessé, trendivé és modernné.

Az egyszerű, hosszú ujjú felsők és a népszerű pólóingek egyszerre több színben is elérhetőek;

akár apró virágos részlettel, csíkos vagy halvány pasztell árnyékkal kombinálva. Hála a tervezők kreativitásának, a fehér garbó variálható kapucnis pulóverrel, fekete inggel, elegánsabb ruhákkal, de akár a tomboló viharok inspirálta nagyzsebes esőkabáttal is – mindenhogyan működik.

Akármilyen is legyen a stílusod, a legfontosabb dolog a férfi divat szabályainak lázadó-szerű megszegése.

A RESERVED Premium Sustainable darabok elérhetőek a weboldalon: www.reserved.hu