Klasszikusok minden alkalomra

2023. 26. 08., 10:49pm
2023-as őszi/téli Denim kollekció

 

Az ősz a változások időszaka: az időjárásban, a napi rutinban és a gardróbban is. Az új szezon tökéletes ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsd a ruhatáradat, különösen a farmerek tekintetében. A Reserved a klasszikusok újragondolásával nyújt nekünk ebben segítséget.

A tervezők fő koncepciója, hogy a könnyen hordható, kényelmes darabok tökéletesen illeszkedjenek a legkülönfélébb stílus irányzatokhoz. A farmer összekapcsolja a generációkat és trendeket, ezért az egyes darabok egyaránt illenek és kombinálhatóak a letisztult vagy a harsányabb outfitekhez.

A 2023-as őszi/téli farmer kollekció a klasszikus darabok modern megjelenítése: kényelmes, sokoldalú szabások, jellegzetes varrásokkal, szemet gyönyörködtető kék árnyalatokban, sűrű szövésű, mégis bőrbarát anyagokkal készítve. Ugyanakkor kissé megváltoztatja azt az koncepciót, amely eddig meghatározta a farmer kollekcióit, és inkább a trendekben jobban meghatározott szabásokra összpontosít. Mint például a széles szárú fazonok, a vintage stílusú anyagok vagy a vagányabb, nyers kivitelezések. A kollekció így mindenből a legjobbat ötvözi, megfelelve az időtálló ruhadarabok rajongóinak, és követve a legfrissebb trendeket is.

A női farmer nemcsak a nadrágmodellek széles választékát jelenti, hanem a hozzá illő ingeket, kabátokat és mellényeket, valamint a trapézszoknyákat és ruhákat is. A kék különböző árnyalataiban megjelenő darabok sokasága arra is ösztönöz, hogy kísérletezzünk a teljes farmer szett megjelenéssel modern, laza módon.

 

 

 

A fazonok stílustól függően nappalra vagy estére is alkalmasak, és minden korosztály igényeinek megfelelnek.

 

A férfi kollekció vadonatúj szabásokat kínál, amelyek még mindig a klasszikusokon alapulnak, de eltérnek a márka korábbi éveinek kínálatától. A nadrág fazonok megváltoznak, a lábszárak szélesebbek, a varrásvonalak kissé másképp futnak. A nagyon divatos cargo nadrág, kiemelt szerepet kapott a kollekcióban. Lehet választani laza, bő szabású farmereket, de akár ingeket vagy kabátokat is.

Érdemes kiemelni a színválasztékot: a világos kékektől a mély tengerészkékig minden árnyalatot megtalálsz, valamint a kissé sárga árnyalatot is, amely vintage hatást kölcsönöz farmereknek, és a különböző szöveteknek.

 

A gyerekkollekció esetében a kényelem és a laza szabásvonalak alapvető fontosságúak.

A farmer egy kicsit lágyabb, mind anyagában, mind árnyalataiban, a világos kék színek használata, a finom koptatások vagy a fodrok miatt.

Maga a kampány játékos felvételekben mutatja be a ruhákban rejlő lehetőségeket, amelyek készen állnak arra, hogy megfeleljenek az energiával teli gyerekek kihívásainak. Az extra széles vagy klasszikus, egyenes szárú farmerek, a könnyű, cipzáras kabátok, fodros mandzsettával vagy

a még mindig nagyon divatos bucket hat-ek választéka tökéletesen megfelel az iskola első hónapjaiban.

Luca Broilo, olasz fotós és videós, készítette a Reserved 2023-as őszi/téli Denim kollekciójának kampányképeit és videóit. Luca híres sokoldalúságáról a munkájában, amelyben kiemelkedik a divatheteken és filmfesztiválokon készült képei, valamint a szerkesztőségi cikkei és rövidfilmjei is. A Reserved egyszerű, mégis hangulatos módon mutatta be az új farmerkollekciót, amely helyszínéül a város szolgált, ami nyers, tágas és univerzális - pontosan olyan, mint a lefotózott kollekció. A kampányban Gala Martinez, modell, tartalomkészítő és Joan Pala, modell és fotós vett részt.

 

A Reserved Denim AW23-as kollekciója augusztustól kerül fokozatosan értékesítésre.