Klasszikus bakancsok újragondolva

2017. 19. 12., 9:54am
A Hanwag legújabb dupla soros varrással készült bakancsai jól használhatóak a mindennapokban is.

A Hanwag legújabb dupla soros varrással készült bakancsai jól használhatóak a mindennapokban is.

Újragondolta klasszikus, dupla varrású bakancsait a bajor Hanwag, hogy hagyományokat követő, ugyanakkor stílusos lábbeliket kínáljon vásárlóinak. Az egyik legrégibb gyártási technikával, a dupla soros varrással készülő bakancsok túrázás mellett városi használatra is kiválóan alkalmasak.

A már lassan egy évszázada alkalmazott, rendkívül összetett eljárás kivételesen nagy ellenállóképességű, stabil és masszív lábbeliket eredményez. A bajor cipőgyártási hagyományokat követve, a talp felső és középső részét dupla soros varrás rögzíti, amely nemcsak a talprész maximális stabilitását biztosítja, hanem azt is, hogy a bakancs újratalpalható legyen. Ennek köszönhetően a Hanwag lábbeliket egy egész életen át lehet viselni. A dupla varrásos technikát a bakancsgyártó most újragondolta, és a modern cipőkészítés elemeivel ötvözte. A bakancsok a Pig Shoes üzleteiben elérhetőek.

Kofel Mid Special Edition

A nubukbőrből készült bakancs tökéletes választás kirándulásokhoz és a városban töltött napok során is. A hagyományokat követő dupla soros varrás biztosítja, hogy a bakancs egy életen át tartsa formáját. A konyak színben elérhető lábbeli újratalpalható, így egy életen át hű társunk lehet. 

Stuiben II

A Stuiben II kialakítása a klasszikus túrabakancsok formáját idézi. A nubukbőrből készült lábbelit olyan kifinomult részletek teszik maximálisan funkcionálissá és strapabíróvá, mint a fém cipőfűző-akasztók vagy a dupla soros varrás a talp mentén. A bakancs újratalpalható, így az esetben sem kell megválnunk tőle, ha hosszú használat után a talprész megkopik.