Kívánságod akár egy sztáré is lehetne

2021. 30. 11., 8:46am
Csillogó hó, fényes, csillagos égbolt, ragyogó karácsonyfák és kívánságok, amelyek végre valóra válnak - erről szól a karácsonyi szellem.

 

Nem számít, hogy a legtrendibb karácsonyi partin vagy a kollégáiddal, esetleg sütiket sütsz a legjobb barátoddal - az essence "WISH UPON A STAR" trendkiadását a karácsony varázsa ihlette. Biztosítja, hogy az ünnepi megjelenésed felejthetetlen legyen november közepétől december közepéig. A puha, rózsaszín ajkaktól az aranyló, tökéletesen kényeztetett bőrön át a lélegzetelállító szemsminkekig – a legszebb karácsonyi külsőt hozhatjuk létre ezzel a trendkiadással.

Szemhéjpaletta

Ha látsz egy csillagot, kívánj valamit – az új essence szemhéjpaletta kilenc csillogó és intenzíven ragyogó árnyalatával minden kívánságod valóra válik! Az árnyalatok sokféleképpen kombinálhatóak, így nincs határa az intenzív és hihetetlenül ünnepi szemsminkek létrehozásának.

Az arany csillagokkal díszített bársony csomagolás pedig a paletta igazi csúcspontja! // 01 Close Your Eyes... Make A Wish!

Soft body csillámló szárazolaj

Ezzel a testolajjal a ragyogás garantált! A soft body csillámló szárazolajnak finom vanília illata van, gyönyörű, arany csillogást ad a bőrnek.

És ami a legjobb: rendkívül gyorsan felszívódik anélkül, hogy olajos réteget hagyna maga után. // 01 You Are Made of Stardust

pH értékre reagáló szájfény

Tökéletes a csókhoz a fagyöngy alatt! A pH értékre reagáló szájfény finom vanília illattal táplálja az ajkakat, reagál az ajak pH-értékére és fokozza annak egyedülálló, rózsaszín árnyalatát. // 01 Kisses Come True!

Ápoló ajakbalzsam

Ez az új, ikonikus arany csomagolásban lévő ajakbalzsam biztos, hogy minden jégkirálynőt felolvaszt! Könnyen alkalmazható, az ajkaknak rendkívül puha érzetet és finom fényt ad, valamint édes vanília illattal kényezteti az érzékeket. // 01 Tonight: Stargazing

Körömmatricák

Legyünk ünnepiek - a divatos karácsonyi dizájnú körömmatricák garantálják az ünnepi megjelenést.

Az 57 darabos arany, ezüst és többszínű matricák öntapadósak és szuper könnyen felvihetőek a körmökre. // 01 Catch A Falling Star!

Ecset duó szett

Ezzel az ecset duóval nem csak a karácsonyfa lesz az ünnep csillogó fénypontja! Az arany, csillogó dizájnú szett tartalma egy szemhéjpúder ecset, mely megkönnyíti a por állagú szemhéjfestékek keverését és egy szuper puha sörtékkel rendelkező highlighter ecset, mellyel kiemelhetőek az arc egyes pontjai. // 01 Secret Wishes On Shooting Stars beauty

Sleep párnára fújható permet

Alvás úgy, mintha egy felhőn pihennél? Megoldható! Egyszerűen permetezd a beauty sleep permetet a párnára, élvezd a levendula és a narancs nyugtató illatát, és aludj mennyeien könnyedén! // 01 Dream Bright Like A Starry Night!