Kiváló előadások, kirobbanó sikerek

2023. 15. 12., 8:56pm
Vannak pillanatok, amikor a színházcsinálók, alkotók és az előadások létrehozását segítők egyaránt azt érzik: igen, ezért érdemes!


by Szendi Horváth Éva

Ilyen volt a Mikulás-hétvége, amikor az Orlai Produkciós Iroda előadásaira minden eddiginél több bérletet és jegyet vásároltak nézők.

Közeleg a karácsony, így érdemes a közkedvelt Karácsonyi bérleteket szemmel követni.
A bérlet kiváló ajándék, gazdaságos és három kategóriában vásárolható meg. Rugalmas, az évad végéig bármikor felhasználható, online is beváltható. A közel harminc előadásból álló repertoárból a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott saját produkciók közül bármelyik három választható.

Vásárolják meg a bérletet most!

Bérletvásárlás

 

December elején kirobbanó siker aratott a Skorpió bemutatója

Az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban Kerékgyártó István új darabját Máté Gábor rendezésében, a főszereplő, Mészáros Máté lehengerlő alakításában tűzte műsorra. A tragikomédia, amely látleletet ad jelünkről és közelmúltunkról, elsöprő sikert aratott a premieren. A nézői visszajelzések egyértelműen pozitívak. 

Ez az előadás az évad egyik legfontosabb színházi eseménye.
A Belvárosi Színházban a közönség a Skorpiót december 28-án, január 2-án, 15-én, 25-én, 30-án, február 8-án és 29-én is láthatja. 

Ne maradjanak le az előadásról, vegyék meg jegyüket most!

Jegyek a Skorpióra itt

 

Az Orlai Produkció következő premierje is az emberek mindennapjait érintő témákkal foglalkozik.

Elhallgatások, félrevezetések, leleplezések, csapdák, folyamatosan változó hatalmi pozíciók, kegyetlen játékok, szövevényes viszonyok és egy végig lappangó titok – ez Tasnádi István új darabja, a Mikor hazudtam? A váratlan fordulatokkal teli, a társadalmi szatíra és a politikai pszichothriller pengevékony mezsgyéjén egyensúlyozó, komoly morális kérdéseket feszegető történetben semmi nem az, aminek első látásra tűnik. Péterfy Bori és Rohonyi Barnabás játsszák a feszültséggel teli kamaradrámát, amelyet maga a szerző visz színre.
Az előadás első alkalommal január 7-én látható a 6színben, további előadások: január 8., 18., február 15., 27. 

Már csak néhány jegy kapható, siessenek megvásárolni!

Jegyek a Mikor hazudtam?-ra itt

Az érdeklődés azt mutatja, a tél egyik sikerdarabja  a Lavina lesz.

És nem csupán a címe miatt!
Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember a téli vakációra egy síparadicsomba viszi szeretteit. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is. De sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot igen. Elvégre hogyan lehet arról beszélni, ha egy családfő a veszélyből első ösztönében nem a gyerekeit, hanem a telefonját menti ki?
Ruben Östlund fekete komédiájának friss színpadi adaptációja üdítő humorral és empátiával beszél az emberi kapcsolatok rejtelmeiről.
Az előadás a Katona József Színház és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jön létre Pelsőczy Réka rendezésében, Járó Zsuzsa és Mészáros Béla főszereplésével. Az előadásban mellettük László Lili, Ullmann Mónika, Tóth Zsófia, Száraz Dénes, Rohonyi Barnabás látható.
A Lavinát a Belvárosi Színház február 25-én és 26-án játssza. 

Az érdeklődés nagy, érdemes most megvásárolni a jegyet!

Jegyek a Lavinára