Kismama ruhák 2020

2020. 04. 05., 7:35pm
Nem számít, ha a várandós anya továbbra is hivatásszerűen teljesít, vakációra szándékozik menni, vagy egyszerűen csak pihen, mert egyedülálló szerepet tölt be. A legújabb #ReservedForMum nekik szól

Nem számít, ha a várandós anya továbbra is hivatásszerűen teljesít, vakációra szándékozik menni, vagy egyszerűen csak pihen, mert egyedülálló szerepet tölt be. A legújabb #ReservedForMum kollekció ezekre, és egyéb igényekre a válasz.

A lengyel márka, mint egy családi vállalkozás, része szeretne lenni, közel szeretne állni ügyfeleihez, ilyen fontos pillanatban is.

Trendek minden anyának - #ReservedForMum

 A fenntartható tavaszi-nyári kollekció javaslatokat tartalmaz várandós nőknek. A divatnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie, ezért a márka úgy döntött, hogy támogat minden anyát és hangsúlyozza természetes szépségét. A premier sorozatot a legújabb trendek inspirálták, és gondosan kiválasztott szöveteket választottak ki a ruhák gyártásához.

A #ReservedForMum elkészítésekor a márka tervezői olyan anyagokat választottak, amelyek könnyűek és tapintásra kellemesek, nem okoznak allergiát, és a fenntartható fejlődés alapelveinek megfelelően készülnek.

Többek között organikus gyapotot használtak, amelyet nem géntechnológiával módosított magvakból nyernek, növényvédő szerek vagy műtrágyák használata nélkül. Valamint a bükkfából készített Lenzing ™ Modal-ot (50% -kal hatékonyabban szívja fel a vizet, mint a pamut, és nem zsugorodik). És rendkívül tartós, de a bőrhöz gyengéd, és biológiailag lebontható Tencel ™ -t, ami rendkívüli kényelmet nyújt.

A bájos ruhadarabok most kényelmesen, otthonról vásárolhatóak a kismamáknak! A szabásvonalakat tekintve pedig látható, hogy ezek a ruhák trendik, a baba születése után is, viselhetőek.

A Reserved üzletek szinte minden plázában megtalálhatóak. Rengeteg trendi darabot találsz a kínálatban, elérhető árakon. Szerencsére már nem kell sehová sem menned, hiszen online is beszerezheted a Reserved kedvenceket. www.reserved.com