Kis figyelmesség, mély érzelmek

2020. 06. 02., 5:30pm
Változatos  ajándék ötletek Valentin napra.

Változatos  ajándék ötletek Valentin napra.

Hála a THOMAS SABO márkának, idén igazán egyszerű valami apróságot találnod a szeretteidnek. A változatos kreációk és kifinomult dizájn mesterének tartott nemzetközi óra és ékszer márka mindenki számára tökéletes ajándékokat készített Valentin napra.
A ,,Together” kollekció darabjai a modern tervezés kifinomultságával nyűgöznek le. A kézzel művelt Sterling ezüstláncról és karkötőről függő két egymásba fonódó karika a végtelen összetartozást és szeretetet szimbolizálja.

Az új ,,Together” kollekció darabjai a modern tervezés kifinomultságával nyűgöznek le. A kézzel művelt Sterling ezüstláncról és karkötőről függő két egymásba fonódó karika a végtelen összetartozást és szeretetet szimbolizálja.

Az időtlen darabok kedvelőihez illő ajándék a klasszikus szerelmi jelkép: a szív. A cirkóniával ékesített játékos függőkkel és karkötőkkel, THOMAS SABO újra gondolja a kifejező motívumokat, miközben teret enged az egyedi kombinációknak egyaránt. A kívánt gravírozás – legyen szó üzenetről, számról vagy dátumról – gondoskodik arról, hogy az ajándék legalább olyan különleges és személyes legyen, mint akinek szántad.

A Valentin Nap tematikájú kollekció elérhető a THOMAS SABO boltokban, online a  www.thomassabo.com odalon, vagy a kiválasztott partner üzleteknél.

A THOMAS SABO-ról

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer és óragyártó cége, mely tervezett termékeit forgalmazza és értékesíti férfiak és nők körében. A cég - melyet 1984-ben alapított Thomas Sabo Lauf der Pegnitzben, Dél-Németországban – mára már körülbelül 300 saját üzletet üzemeltet mind az öt kontinensen, összesen csaknem 1800 alkalmazottal. A THOMAS SABO központja egy körülbelül 500 alkalmazottat foglalkoztat.  A THOMAS SABO világszerte mintegy 2800 kereskedelmi partnerrel, valamint több vezető légitársasággal és hajóutazás üzemeltetőkkel működik együtt.