Ki lett a legjobb?

2023. 17. 07., 10:46pm
Szőke Rebeka nyerte az első Miss Influencer Hungary versenyét

 

 

A nyertes 25 éves, győri származású és megérdemelten lett első. A korona mellé egy dubaji út, valamint az 5 millió forintos fődíj is jár neki.

Külön díjként pedig egy autót is kapott.

Április elején hirdették ki a Miss Influencer Hungary 2023 legjobb 100 tartalomgyártóját. A versenyre minden 18. életévét betöltő, magyar állampolgárságú hölgy jelentkezhetett, akinek minimum 10 ezer követője van a közösségi médiában.

A cél az ifluencerek igazi egyéniségének bemutatása, ezzel a negatív jelző letörlése a tevékenység mellől. A verseny kitalálója és fő szervezője Bolyki Lilla.

A jelentkező influenszerek különböző feladatokat kaptak, hogy végül a szakmai zsűri eldöntse, ki a legalkalmasabb a díjra.

Csuti, Rubint Réka, Balogh Levente, Vasvári Vivien, Kabát Péter

A zsűrit Rubint Réka, Vasvári Vivien, Balogh Levente, Csuti és Kabát Péter alkotta.

A top 12 lányés Bolyki Lilla (jobb oldalon)

A végső megmérettetésen, májusban a top12 lány állt a színpadra. Nemcsak bemutatkoztak, hanem a zsűri kérdéseire is válaszolniuk kellett. Mint influencerekenek, mindannyiuknak fontos volt a biztonságos internetezés, valamint ezzel kapcsolatban a jövő nemzedékének edukálása. Emellett a sport, a kultúra és az egészséges életmód voltak a fő szempontok.

A zsűri döntése alapján végül Szőke Rebeka fejére került a korona. A fődíj 5 millió forint volt és egy két személyre szóló dubaji utazás, továbbá ő képviseli Magyarországot a dubaji versenyen. Szarvas Andi a második, Jerkovics Bogi az első udvarhölgy lett.