Kezelések tetőtől talpig

2023. 05. 12., 10:58pm
Kényeztetés Vízangyal módra

 

Legyél Te is Vízangyal, és élvezd egy teljes napig a szolgáltatásokat! Kapcsolódj ki, töltődj fel, az a nap csak rólad szól!

Avatar - Kék arckezelő kabin

A kék kabin az avatar arckezelő fantázianevet kapta, ahol az ásványvíz alapú hidratáló kezelések hozzájárulnak a sejtek megújulásához, kisímultabb, üdébb bőrt eredményezve.

Dr. Derm által fejlesztett kozmetikai gépek, a legkorszerűbb kezelőfejek segítségével juttatják az orvosi tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe. 

ARCKEZELÉSEK

Az arckezelés ma már széles körben elterjedt és népszerű eljárás, melynek célja az arc megjelenésének javítása és a bőr állapotának frissítése. A kezelés során különböző módszereket alkalmaznak, amelyek együttesen segítenek kiküszöbölni az öregedés jeleit, fokozni a bőr rugalmasságát és ragyogását.

Office Angel - Rapid arckezelés

Pure Angel - Tisztító arckezelés Cryo bőrnyugtató terápiával

Hydra Angel - Ultrahangos hidratálás

Archangel – Stresszoldó arckezelés férfiaknak

Boosted Angel - Rádiófrekvenciás kollagén serkentő arckezelés

Ja’detox - Méregtelenítő arcmasszázs jade kővel

Fresh Angel - Bőrmegújító soft lézer stimuláció

Ageless Angel - Tű nélküli mezoterápiás ránctalanító arckezelés

VIP Angel - Komplex luxus kényeztető arckezelés

SZEMÖLDÖK ÉS SZEMPILLA

Szeretnéd kiemelni szemeidet, keretet adni arcodnak és lefaragni a reggeli készülődési idődből? Szempilla-, vagy szemöldökfestéstől kezdve a Led Lashes-tól a szemöldöklifting-ig többféle technikával segíthetik hétköznapjaidat.

Szemöldöktetoválás

Ajaktetoválás

Relax - Rózsaszín testkezelő kabin

A rózsaszín kabin a relax testkezelések színhelye, ahol a zsírbontó kezelések mellett a teljes test hidratálására és relaxációjára helyezik a hangsúlyt a szakemberek. 

TESTKEZELÉSEK

Találd meg a testi lelki harmóniát! Ha új és hatékony módszert keresel az egészség és a harmónia eléréséhez, a Vízangyal testkezelések azok, amit keresel. Tapasztald meg a test és az elme egységének erejét, és frissülj fel akár már egy óra alatt is!

Slim Angel - Álomalak rádiófrekvenciás zsírbontással

Fitt Angel - Feszesítő testkezelés

Clay Ceremony - Mélyrelaxációs hátkezelés

 

MASSZÁZSOK

Töltődj fel, lazíts egy hosszú, fárasztó nap után! Várnak szeretettel, ha csak pihenni szeretnél, de a kisebb sportsérülésekre, és az irodai munka során a helytelen testtartás okozta fájdalmakra is megoldást kínálnak!

Élénkítő sportmasszázs - 50 perc

Nyomópontos mélymasszázs - 90 perc

Testtartást javító masszázs - 30 perc

Frissítő hátmasszázs - 30 perc

Revitalizáló kéz-, és talpmasszázs - 30 perc

 

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Fedezd fel a lézeres szőrtelenítést, amely segít megszabadulni a bosszantó szőrszálaktól, ezáltal magabiztosabbnak érezheted magad a bőrödben!

A lézeres szőrtelenítés egy innovatív eljárás, amely hatékonyan és hosszú távon távolítja el a szőrt, így megfelelő választás mindazok számára, akik szeretnék csökkenteni a szőrtelenítéssel járó kellemetlenséget és időigényt.

SZŐRTELENÍTÉS

Szőrtelenítés nőknek és férfiaknak egyaránt, mert a puha bőrt mindenki megérdemli! A hagyományos gyantás, vagy cukorgyantás szőrtelenítések több hétig biztosítják bőröd bársonyosságát.

KÉZ - ÉS LÁBÁPOLÁS

Az igényes megjelenés egyik elengedhetetlen feltétele az ápolt körmök megléte mind a kezeken, mind a lábakon egyaránt. Szépülj szakember által akár az aktuális trendeknek, szezonnak megfelelően!

Fitt - Zöld kabin

A harmadik kabin, a fitt zöld szoba mozgásra buzdít mindenkit. Az élő izlandi zuzmóval borított falak közé belépve a külső-belső feltöltődés a privát jóga- és pilates alkalmakkor is értelmet nyer. A vízre hangolódva, flow jóga alkalmak bővítik a repertoárt, a Flown’finity jógaruha márka különleges overáljaiban.

Telefonos időpontfoglalás: +36 70 333 3010

https://vizangyal.hu/pages/szolgaltatasok

https://vizangyal.hu/pages/arlista-2023

Forrás: https://vizangyal.hu/