Kezdődjön a buli:

2023. 11. 12., 10:48pm
Az új ABOUT TONIGHT Limitált kiadással

 

Készülj fel az év bulijára: Megünnepeljük 2023-at minden varázslatos pillanatával, és glam-hatással köszöntjük az új évet! Mert a szilveszter tökéletes alkalom egy csillogó beauty megjelenésre és arra, hogy a legjobb barátnőiddel együtt tündökölj. Az új Catrice ABOUT TONIGHT Limitált kiadás öt terméket kínál a tökéletes szilveszteri sminkhez - garantáltan kitart az egész buli éjszakáján és felejthetetlen pillanatokat szerez!

 

ABOUT TONIGHT Highlighter Paletta

Egy fénypontokkal teli este: négy intenzív trendárnyalatával tökéletes ragyogást varázsol az arccsontunkra. A csillogó csomagolás szintén egy szuper darab. Egy beépített tükörrel rendelkezik, hogy minden buliban javíthassunk a sminkünkön.

 

ABOUT TONIGHT Metallic szemhéjfesték

Van egy olyan érzésem, hogy a ma este jó lesz: a metálos szemhéjfesték négy hosszan tartó, metálos árnyalatban garantáltan ragyogóvá varázsolja a szemed!

A folyékony textúrát szuper könnyű felvinni és elkenni a beépített applikátornak köszönhetően.

 

ABOUT TONIGHT Metallic ajakrúzs

Készítsd el a tökéletes szilveszteri megjelenést ezekkel a fémes rúzsokkal: Legyen szó trendi kékről vagy intenzív szilva árnyalatról – a hosszan tartó rúzsok fémes felülettel egyedivé tesznek.

Nagyszerű bónusz: A fényűző dizájn minden kistáskában szemet gyönyörködtető!

 

ABOUT TONIGHT Glitter körömmatrica

Show your nails, babe! Az elegáns ezüst és a csillámló réz színű körömfóliák csillogó fényes finisht hoznak létre.

Ráadásul könnyen felvihetőek és eltávolíthatóak. Imádjuk!

 

ABOUT TONIGHT arcékszerek

Sparkle it away, Baby! Ezek a csillogó arcékszerek abszolút szemet gyönyörködtetővé varázsolják parti megjelenésed. A holografikus árnyalatú, öntapadós ékkövek könnyen felhelyezhetőek és tartósak. Let's sparkle!

Baby You're A Firework!