Kezdődhet az utazás!

2023. 28. 04., 9:38pm
Tökéletes lesz a megfelelő utazótáskával vagy bőrönddel

 

Mindenki imád utazni! Legyen szó életre szóló nyaralásról a pálmafák alatt, vagy épp üzleti út - minden utazás egy kaland, ahonnan pozitív élményekkel feltöltődve térünk vissza. De az utazás nem csak a szép emlékekről szól, hanem pakolásról is... Ezért érdemes olyan bőröndöt választani, amely kényelmes és dizájnos, ugyanakkor funkcionális is. Ha a tökéletes bőröndöt választod, az utazás sokkal élvezetesebb lesz.

 

Fedezd fel az új Kazar Travel kollekciót.

A Kazar márka a kisebb és nagyobb utazásokat szem előtt tartva tervezte meg első Travel kollekcióját, amely bőröndök és utazótáskák széles választékát tartalmazza. A kollekció hátizsákokat, sminktáskákat, praktikus tasakokat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek közül mindenki megtalálja a magának megfelelő darabot. A márka kínálatának újdonságai garantálják a kényelmes utazást, a praktikus megoldásokat, a világszínvonalú design pedig biztosítja a felejthetetlen kalandokat.

Minden utazó számára tartalmaz megfelelő választást. A kollekció hatalmas szín- és méretválasztékot kínál. Utóbbiak nem befolyásolják a bőröndök súlyát, mivel polikarbonátból készülnek. Ezt az anyagot a mechanikai sérülésekkel szembeni kiváló ellenállás és a rendkívül alacsony súly jellemzi. Egyszóval, nyugodtan telepakolhatod a bőröndödet anélkül, hogy aggódnod kellene az extra súly miatt!

Az utazás során egy dolog elengedhetetlen: a biztonság. A Travel kollekcióban a biztonságot a TSA rendszerrel (Travel Sentry Approved) ellátott külső kombinációs zár garantálja, amely tökéletesen védi a bőröndöt.

A bőröndök két csúszásmentes markolattal és az oldalán lévő kiegészítő lábakkal vannak ellátva. Ezek lehetővé teszik a függőleges és vízszintes irányban történő szállítást és használatot, így nagyobb kényelmet garantálnak az utazás során. Másrészt az ergonomikus és kihúzható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a bőrönd teljesen állítható.

A 360°-os dupla forgókerekek megkönnyítik a bőrönd mozgatását, és garantálják az irányíthatóságot az utazások során.

Annak érdekében, hogy ne kelljen aggódni a rendetlenség miatt, a bőröndök két rekeszt tartalmaznak. Cipzáras szárnyakkal és rugalmas rögzítő pántokkal rendelkeznek, hogy utazás közben rendben tartsák a ruhákat, egyéb tárgyakat.

Add hozzá a kényelmes utazótáskákat, a praktikus laptop védőt, és máris megvan minden, amire az utazáshoz szükséged lehet.

Most már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a neked legjobban tetsző modellt és színt, és indulhat is a kaland!