Kétnapos zongoraparádé a Festetics Palotában!

2022. 04. 04., 11:21am
Április 9-én és 10-én a nagysikerű „MVM Koncertek - A Zongora” sorozat kétnapos mini maratonján vehet részt a vállalkozó kedvű közönség.

 

by Szendi Horváth Éva

A két nap alatt a Festetics Palotában hat kiváló magyar zongoraművész közreműködésével összesen hat koncert kerül megrendezésre.

A palota Tükörtermében a zongoraparádé első napján április 9-én, szombaton 11 órakor Balogh Ádám Beethoven, Szkrjabin és Kapustin, 16 órakor

ifj. Balázs Elemér Liszt, Wagner és Vecsey, este fél 8 órakor

Érdi Tamás Liszt, Debussy és Kodály műveket játszik.

Vasárnap 11 órakor Boros Misi koncertjén Bach, Brahms és Bartók művek hangzanak el, 16 órakor Marczi Mariann az Ábrahám Consort közreműködésével Bach és Mozart versenyműveket és egy zongoraszonátát ad elő.

A kétnapos koncertsorozatot este fél 8-kor az USA-ban élő és koncertező Polgár Éva Liszt, Debussy és Kodály műveivel zárja.

A hangversenyekre a pandémia miatt elmaradt zongoraestek jegy- és bérlettulajdonosai is átcserélhetik jegyeiket. A cserekoncertekre kizárólag az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen lehet jelentkezni!

Jegyek vásárolhatóak a Zeneakadémia jegypénztárában, a www.azongora-hu honlapon és a koncert helyszínén, kizárólag 1 órával a koncertek kezdete előtt.

Rendező: Jakobi Koncert Kft.

Hat nagyszerű magyar zongoraművész szólókoncertjére április 9-én és 10-én a budapesti Festetics Palotában kerül sor. A műsorokkal kapcsolatos további információk a www.azongora.hu honlapon találhatóak.