Késő ősszel jön az Alter Bridge

2022. 03. 05., 9:07am
A rock titán ALTER BRIDGE tagjai örömmel erősítik meg a hírt, hogy idén télen egy hosszabb európai turnéra indulnak

 

A rock titán ALTER BRIDGE tagjai örömmel erősítik meg a hírt, hogy idén télen egy hosszabb európai turnéra indulnak, ennek Budapest is  része a november 14-i koncerttel.

 Előzenekarok: HALESTORM ÉS MAMMOTH WVH

 A Pawns & Kings turné 18 ország 25 városát érinti. November 1-én kezdődik Hamburgban és december 12-én zárul Londonban.

A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában!

A riffektől hangos Alter Bridge jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, ami a nagysikerű, 2019-ben kiadott Walk The Sky lemez – amely több mint egy tucat országban vezette a slágerlistát - folytatása.

A rajongók étvágyának felkeltésére a zenekar megosztja a kulisszák mögötti, stúdióban készült fotókat a közösségi oldalukon. Mivel a jelenleg még cím nélküli album az év második felében fog megjelenni, így az európai rajongók hallhatják élőben az újdalokat a világon elsőként.

A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rockbanda, a HALESTORM is csatlakozik. A nagyrabecsült pennsylvaniai energiabomba új albuma Back From The Dead címmel május 6-án  jelenik meg. Az elképesztően erős fellépéseikről híressé vált Halestorm programja minden bizonnyal kihagyhatatlan csemege lesz.

A turnén nem másindítja majd minden este a bulit, mint a MAMMOTH WVH, amely jó pár európai országban először lép fel, és a rengeteg dicséretet kapott debütáló albumát mutatja be. A Legjobb Rockdal Grammy-jelölését is begyűjtve Distance című kislemezükért, a banda jelenleg a Guns N Roses turnén csiszolgatja fellépéseit, így érdemes lesz korán érkezni az Arénába, hogy elkaphassuk az előadásukat.

A turné állomásai:

November 1.- HAMBURG Sporthalle

November  2.- KOPPENHÁGA Falconer

November  4.- GÖTEBORGPartille Arena

November  5.- OSLO Sentrum Scene

November  7.- KATOWICE MCK

November  9.- LUXEMBOURG Rockhal

November 11.- BERLIN Columbiahalle

November 12.- PRÁGA O2 Universum

November 14.- BUDAPEST ARÉNA

November 16.- PÁRIZS Palais Des Sports

November 18.- MADRID Vistalegre

November 20.- BARCELONA Razzmataz1

November 22.- MÜNCHEN Zenith

November 23. - ZÜRICH Samsung Hall

November 25. - MILÁNÓ Mediolanum Forum

November 26. - ZÁGRÁB Dom Sportova

November  28. - BÉCS Wiener Stadthalle

November 30. - KÖLN Palladium

December 1. - AMSZTERDAM Ziggo Dome

December 5. - NOTTINGHAM Motorpoint Arena

December 6. - GLASGOW SSE Hydro Arena

December 8. - DUBLIN 3 Arena

December 9. - MANCHESTER AO Arena

December 11. - BIRMINGHAM Resorts World Arena

December 12. - LONDON O2 Arena

A hivatalos rajongói klub tagjai április 27-én 11 órától élhetnek elővásárlási jogukkal, míg a regisztrált Live Nation tagok április 28-án 11 órától tehetik meg ugyanezt. A teljes körű jegyértékesítés április 29-én 11 órakorkezdődik a www.livenation.hu és awww.funcode.hu oldalakon keresztül. VIP csomagok a www.AlterBridge.com oldalon elérhetőek.

Az utánozhatatlan Myles Kennedy szerint: „ Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth tagjaival. Földrengető rock & rollra lehet készülni, ami este 11-ig tart majd. Ne hagydki!”

A Halestorm dinamója, Lzzy Hale hozzátette: „Minden európai rajongónknak hiányoztunk, és örömmel jelenthetjük be, hogy végre átkelünk az óceánon, hogy újra találkozhassunk! Ezúttal barátainkkal, a legendás Alter Bridge és az egyedülálló Mammoth WVH tagjaival osztozunk a színpadon. Ne akarjatok lemaradni erről a buliról! Alig várom, hogy újra átélhessem az európai rockrajongók szenvedélyét!!! Találkozunk az első sorokban, és hátrébb is!”

További info:

www.AlterBridge.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu