Kerülj ünnepi hangulatba kávés szezonális ajándékokkal!

2022. 07. 12., 10:49pm
A kávézólánc számos különleges, korlátozott számban elérhető ajándéktárggyal is készült vendégei számára.

 

Ezzel megkönnyíti a - gyakran utolsó pillanatokra hagyott - karácsonyi vásárlásokat, így biztosítva egyedi és szívhez szóló ajándékokat a család és a barátok számára egyaránt.

A várva várt ikonikus téli italválaszték pedig idén is különleges ünnepi ízekkel és új italváltozatokkal érkezett a hazai üzletekbe. Emellett a Starbucks® Rewards hűségprogram tagjai további meglepetésekre számíthatnak az ünnepi időszakban.

A Starbucks kávézókat minden télen átjárja a meghitt, szeretetteljes hangulat, amely felér az otthon töltött karácsonyok emlékével. Prémium italaival őszinte mosolyt csal az arcokra és megmelengeti a lelket is. A verhetetlen pirított mogyorós és karamellás aromájáról ismert Toffee Nut Latte idén sem maradhatott ki a kávézó ünnepi repertoárjából. Az ínyencek örömére ismét gondtalanul lehet válogatni olyan kávékülönlegességek között, melyek egyedülálló módon karácsonyi sütemények ízvilágát idézik. Az ikonikus mézeskalácsra emlékeztető Gingerbread Latte és Chocolatey Gingerbread Latte ráadásul most a megszokott meleg verziók mellett frissítő Frappuccino® változatban is kérhetőek.

A karácsony közeledtével egy kellemes italra azonban nem csak a nagy bevásárlások közötti, jól megérdemelt szünetben érdemes betérni az üzletekbe. A kávézókban ugyanis a nyugodt légkör és a finom ízek mellett a szeretteinknek keresett tökéletes karácsonyi ajándékokat egyaránt megtalálhatjuk. A Starbucks szezonális kínálatában - a már megszokott módon - prémium karácsonyi szemes kávéi is elérhetőek. Ünnepi dizájnba csomagolva a Christmas Blend és a Christmas Blonde Roast egyedi, karácsonyi ízeikkel a kávékedvelők kedvenc ajándékaivá válhatnak.

Azoknak, akik szeretik megadni a módját a kényelmes bekuckózós kávézásoknak, egy divatos bögre fogja teljessé tenni az élményt.

Az ünnep hangulatához a karácsonyi édességre hasonlító candy cane fogantyús üvegbögre passzol a leginkább.

A Starbucks kedves macis bögréjét választva pedig, dizájnjában hozzáillő kerámia fenyőfadísz is beszerezhető azok számára, akik szerint egy karácsonyfa sosem lehet eléggé feldíszítve. Az ünnepi termoszokat, csillogós Tumbler-eket vagy a jól ismert Red Cup-okat mindig úton lévő barátainknak nézhetjük ki meglepetés gyanánt.

Az adventi időszakban különösen érdemes aktiválni és használni a Starbucks® Rewards hűségprogram kártyáit: az adventi hétvégéken és az ünnepi időszak bizonyos napjain is meglepetések várnak a regisztrált vendégekre. A kávézólánc a promócióiról szóló információkat a hivatalos Instagram oldalán osztja meg, valamint a regisztrált Starbucks® Rewards tagok hírlevél formájában is értesülnek a meglepetésekről.

További információ a Starbucks® Rewards hűségprogramról a Starbucks Magyarország weblapján érhető el.