Keresik Veszprém kedvenc street foodját

2019. 15. 07., 1:15pm
Az Utcazene Fesztiválon szavazhatnak a helyiek. Kedvenc street foodot választ Veszprém az utcazene fesztiválon.

Az Utcazene Fesztiválon szavazhatnak a helyiek. Kedvenc street foodot választ Veszprém az utcazene fesztiválon. A rendezvény ideje alatt 29 food truck parkol majd a városba, hogy a mindennapi gyorsételek helyett gurmet fogásokkal lássa el a helyieket és a fesztiválozókat. A Veszprém kedvence címért többek között Spanyol édességekkel, mangós-chillis burgerrel és ínyenc burritoval szállnak versenybe a kocsik.

A hagyományos street foodok helyett különleges ínyencségeket ígér az idei Veszprémi Utcazene Fesztivál. A rendhagyó gurmet kínálatból pedig a helyiek megszavazhatják, melyik fogás lesz Veszprém kedvenc street foodja.  A kocsik többek között stropwaffellel és egy különleges Spanyol édességgel, faszénen sült malacos batyuval és 12 órán át füstölt Angus marha oldalassal is neveznek.

A veszprémi közönségnek 29 autó mutatkozik be, amelyek közül 9 a fesztiválon debütál, de a kocsik között ott lesz 2019 év food truckja és a nemzetközi BBQ verseny sztárja, a Zabáljcsak is. A szavazás állása folyamatosan követhető a weboldalon, szombaton 18 órakor pedig kihirdetik, melyik street food lett Veszprém kedvence.

Szavazni online, a http://foodtruckshow.hu/aktualis-szavazasok/ oldalon és a Food Truck Show Hungary Facebook oldalán is lehet.

További infó:http://www.utcazene.hu/ és https://www.facebook.com/events/2183839828535613/