Keresik Justin Bieber magyarországi hasonmását

2022. 12. 02., 10:32pm
A 2023. márciusi budapesti koncertjének szervezői felhívást tettek közzé: keresik Justin Bieber magyar hasonmását.Az énekeshez külsőleg leginkább hasonlító szerencsés alteregó páros belépőt nyerhet a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő koncertre.

A Green Stage Production iroda Facebook-oldalán közzétett felhívása szerint 2022. február 7-től március 10-ig várják a Bieberhez leginkább hasonlító rajongók fotóit. A slágerlisták éléről jól ismert sztár szerencsés alteregója két belépőt nyer a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő 'Justice World Tour' koncertre, és egy plusz meglepetés ajándékkal is készülnek a szervezők. A pontos felhívás a szervező FB oldalán olvasható!

Jelentkezni e-mailben, egy Bieberhez leginkább hasonlító fotóval lehet az info@greenstageproduction.com e-mail címen. A tárgyban meg kell jelölni, hogy: „Justin Bieber/ hasonmás”. A jelentkezők hozzájárulnak, hogy a koncertszervező Facebook-oldalára felkerüljön a versenyzők neve és fotója.  A nyertest a közönség szavazatai (like számok) és megosztásai szerint választják ki. Az eredményhirdetés időpontja: 2022.04.15. 20:00h. a szervezők FB oldalán.

Justin Bieber tavaly novemberben jelentette be a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép. 2022. május és 2023. március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk" – mondta akkor Bieber, akinek turnéját a „Justice World Tour” legújabb sikeralbuma, a „Justice” után nevezték el. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott szupersztárt.

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott.  Összesen több mint 80 millió albumot adott el. Megdöntötte Elvis Presley rekordját is, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját.

Jegyek és bővebb információk: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/justin-bieber-justice-world-tour-budapest-papp-laszlo-sportarena-571955/event.html oldalon, illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.