Kedvezményes jegyek a Sziget Fesztiválra

2021. 07. 10., 8:35pm
Indul a Szitizen Prime, lesznek egyedi szigetes ajándékok! Újabb - két napos - jegyakciót indít a Sziget Szervezőiroda.

 

Ezúttal a kedvezményes árak mellé ajándékokat, extra szolgáltatásokat és élményeket is kapnak, akik minél gyorsabban szeretnének lecsapni a 2022-es bérleteikre.

A jövő évi Sziget – mint ismeretes – augusztus 10-15 között várja látogatóit a szokásos helyen. A mostani akció október 7-től 9-ig tart.

„Augusztusban bejelentettük a jövő évi Sziget dátumát. Ezt kapcsoltuk össze egy kedvezményes jegyárral, amivel tulajdonképpen teszteltük, hogy mekkora a várakozás a jövő évi fesztiválra” –ismertette Kádár Tamás főszervező. Hozzátette, hogy az akció a várakozásaikon felüli sikerrel járt, amiből arra lehet következtetni, hogy „kiéheztek a fesztiválozók a nagy zenei eseményekre. Illetve a Sziget hírneve és a márkába vetett bizalom is akkora, hogy akár zenekarok bejelentése nélkül is nagy a vonzereje” – elemezte a helyzetet Kádár.

A mostani akció - a korábbi évekből már jól ismert - „Szitizen Prime”, amikor a kedvezményes jegyek mellé különböző szigetes relikviák (hátizsák, póló, zokni, re:pohár, buff és matrica) járnak egy csomagban. Ám ezúttal a Prime jegyesek egy sorsoláson is részt vehetnek, ahol a szerencsések a jegyüket VIP jeggyé válthatják, vagy luxus kemping helyet nyerhetnek, akár egy különleges backstage túrán vehetnek részt.

A részletek a fesztivál weboldalán találhatóak, „de azoknak sem kell sokat várniuk, akik már a zenekarokról szeretnének hírt kapni, mert több, sokak által nagyon várt előadóval is aláírás közeli állapotban vagyunk. Hamarosan jelentkezünk a friss hírekkel” – mondta a főszervező.

Bővebb információ a www.sziget.hu oldalon